Altın & Gümüş

Gümüş paldır küldür geliyor! Atak yapan gümüş 20 seviyesini geçti! Rekor geliyor

Gümüş fiyatları, cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra yükselmeye başladı. Ons altın 20 dolar seviyesini geçti ve yükselmeye devam ediyor. İşte son dakika gümüş fiyatları. Gümüş yatırımcılarının yüzü sonunda güldü

Son dakika gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcılarının yüzü sonunda güldü. Gümüşün ons fiyatının 20 doları geçmesi ile gümüş atak yaptı ve paldır küldür geliyor. Gümüşün yükselerek rekors ulaşacağını söyleyen uzman isim gümüş fiyatlarının daha yükseleceğini ve yatıurımcısına kazandırmaya devam edeceğini söyledi.

REKOR GELİYOR...

Gümüş yatırımcılarına önemli uyarılarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ama benim için en önemli haber şu diyen Memiş; '' Gümüş, altını tahtından etti. Gümüşte yeni rekor haberleri görmeye devam edeceğiz.'' ifadesini kullandı.

 

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira? Gümüş kaç TL? Gümüşün gram altış satış fiyatı kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları 7 Kasım 2022..

GÜMÜŞ PALDIR KÜLDÜR GELİYOR

Gümüş fiyatları ani atakla birlikte paldır küldür yükselişe geçti. 10 lira seviyelerinden 13 lira sınırına kadar yükselen gümüş fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. Gümüş fiyatları milyonlarca kişli tarafından merakla takip ediliyor. 

Gümüşün ons fiyatı bugün 20,40 dolar, gümüş alış fiyatı 12,18 lira, satış fiyatı ise 12,66 lira seviyesinden işlem görüyor.

 

Gümüşün ons fiyatı geçtiğimiz hafta cuma günü güne 19,83 dolar seviyesinde başladı. Gram gümüş alış fiyatı 12,22 lira, gümüş gram satış fiyatı ise 12,69 lira seviyesinden güne başlarken kapanışta ise gümüşün ons fiyatı 20,51 dolara yükseldi. Gram gümüşün alış fiyatı 12,22 TL, satış fiyatı ise 12,697 TL seviyesine yükseldi.

Bugün ise gümüşün ons fiyatı 2057 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram altış fiyatı 12,27 lira, satış fiyatı ise 17,74 liradan işlem görüyor.

Gümüş fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? İşte 6 Kasım 2022 gümüş fiyatları!

Gümüş dolara kafa tutuyor! Gümüş yatırımcılarına müjdeli haber şimdi geldi! Resmen uçtu! Son dakika gümüş fiyatları