Konut

Gümüş Panorama'nın yüzde 20'si satıldı!

Uçar Grup imzası taşıyan Gümüş Panorama projesinin yüzde 20’lik kısmı satıldı. Esenyurt'ta inşa edilen projede daire fiyatları 254 bin TL’den başlıyor.

Uçar Grup tarafından hayata geçirilen Gümüş Panorama projesi yerli ve yabancı yatırımcının gözdesi oldu. Ön talep döneminde satışın yüzde 20’ lik kısmını gerçekleştiren firma, ekonomik seviyelerde tuttuğu fiyatları ve lokasyonuyla yatırımcılara büyük avantaj sağlıyor.


Esenyurt bölgesinde Gümüş markalı birçok başarılı projeye imza atan Uçar Grup, nitelikli projesi Gümüş Panorama ile yurt içinde olduğu gibi Körfez bölgesinde de adından söz ettiriyor. Bugüne kadar hayata geçirdiği projelerinde yerli ve yabancı yatırımcının öncelikli tercihi arasında yer alan Uçar Grup, gelen talep üzerine proje satışlarını yoğunlaştırdı.



http://ucargroup.com/


Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Uçar Grup tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Gümüş Panaroma projesinin yüzde 20'si ön talep döneminde satıldı. 991 konutun yer aldığı söz konusu projedeki 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipteki daireler 254 bin TL'den satışa sunuluyor. Uçar Grup Yönetim Kurulu üyesi Hilmi Uçar imza aşamasındaki 30 dairenin de satışının kısa zamanda gerçekleşeceğini kaydetti.



Habertürk