Kent Haberleri

Gümüş tozu dumana katacak! O tarih belli oldu! Bu rakamı gören yerinde duramayacak! İslam Memiş peş peşe açıkladı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı. Gümüş tozu dumana katacak! O tarih belli oldu! Bu rakamı gören yerinde duramayacak! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Gram gümüş, son iki yıldır gram altını tahtından eden değerli bir yatırım aracı oldu

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirterek yatırımcıları uyardı.
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Gram gümüş, son iki yıldır gram altını tahtından eden değerli bir yatırım aracı oldu. 2020'de 2.50 lira olan gram gümüş, bugünlerde 14.88 liradan işlem görüyor. Yani, 2020'de 100 bin liraya 40 kg gümüş alan yatırımcının bugün 100 bin lirasını 595 bin lira yaptığını gördük" ifadesini kullandı ve gümüş için rekor rakamı açıkladı.

Gümüş tozu dumana katacak! O tarih belli oldu! Bu rakamı gören yerinde duramayacak! İslam Memiş peş peşe açıkladı...

 

GÜMÜŞ YATIRIMCISINA 6 KAT KAZANDIRDI!

İslam Memiş, gümüşün yatırımcısına 6 kat kazandırdığını açıkladı. Öte yandan Memiş, ''Yatırımcının ilgisine ilave olarak birçok sanayinin de kullandığı gümüşe talep de her geçen gün artıyor. Uzmanlar, 2023 yılı için gümüşün getirisinden umutlu.'' dedi.


GÜMÜŞ TOZU DUMANA KATACAK!

İslam Memiş :'' 2022 yılında gram gümüş, 9,92 TL'den 14,35 TL'ye yükselerek alıcısına yüzde 45 kazandırdı. Gram altın ise yüzde 43. Yıl içerisinde değer artışlarının devam edeceğini tahmin ediyorum. 2022 yılında 20 TL'yi  bekliyorduk ancak çok baskılandığı için yükselişini 14.35'e kadar sürdürebildi. Bu yıl 20 lira seviyesinin üzeri, benim için sürpriz olmayacak.

Hem rasyo hem ons hem de dolar/TL kurunun gram gümüşe destek vereceğini düşünüyorum. Direnç seviyelerini 16-18-20 TL olarak takip edeceğim. Bu yıl normal getirisi bile gram gümüşü 21 lira işaret ediyor. Gümüşün ons fiyatı ise bugün 23.67 dolar seviyesinde. 23-25 dolar aralığında gezinmeye devam ediyor. Hedef olarak 40 dolar seviyesini takip edeceğim.

26-28-30 dolar seviyeleri, direnç seviyeleri. 30 dolar seviyesini yukarı yönlü kırdıktan sonra yükseliş hızlanabilir. Ons tarafında da bugünlerde gümüşü oldukça ucuz buluyorum.'' dedi.

Peki bugün gümüş ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş bugün kaç TL oldu? Gümüş kaç lira? 7 Şubat 2023 gümüş fiyatları...

7 ŞUBAT 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU?

7 Şubat Salı günü gümüş fiyatları yakından takip ediliyor. Bugün gümüş fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 22,41 dolar, gümüş alış fiyatı 13,61 lira, satış fiyatı ise 14,185 lira seviyesinden değerleniyor. 

Doların rotası resmen belli oldu! Yastık altında doları olanlar bakmadan sakın geçmeyin! Son dakika dolar gelişmesi

Altın resmen eridi! Gram altın ne kadar? Elinde avucunda altını olanlar hemen baksın! 7 Şubat 2023 canlı altın fiyatları

Avrupa Merkez Bankası'ndan net açıklama geldi! Euro 30 gün sonra böyle olacak! Yer yerinden oynayacak