Altın & Gümüş

Gümüş yatırımcıları aman dikkat, her şeyi bırakın bu açıklamaya bakın! Gümüş işte bu tarihte 20 TL'yi görecek!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Piyasa Kahini İslam Memiş, gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş ne zaman 20 TL olacak?Piyasa Kahini olarak da bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı

Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Finans analisti İslam Memiş, gram altın, gram gümüş, ons altın ile ilgili yine çok önemli uyarılar yaptı.

Piyasa Kahini olarak da bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı.

Peki gümüş ne zaman 20 TL olacak? Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte 2 Nisan 2023 gümüş fiyatları...

Paylaşılan son dakika detaylarına göre, resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, öncelikle ABD'de açıklanacak olan iki veriye dikkat çeken Altın ve Para Piyasarı Uzmanı İslam Memiş,'küresel ekonomik tufanın kurtarıcısı olacak' dediği yatırım aracına dair bazı çarpıcı tahminler yaptı. 

İSLAM MEMİŞ'TEN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR GELDİ

Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan gümüş ile ilgili olarak yine resmi Twitter hesabından paylaşımlar yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşün yakında olacak küresel ekonomik tufanın kurtarıcısı olacağını dile getirdi.

İslam Memiş ayrıca açıklamasında gümüşün kıymetini bilenlerin ganimeti olacağını belirterek, "Gümüş, sadece enflasyon karşısında korumaz sabredenlerin hayallerini gerçekleştirir. Gümüş, zeki insanların yıldızıdır" diye konuştu.

Peki gümüş ne zaman 20 TL olacak? Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte 2 Nisan 2023 gümüş fiyatları...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş son dakika açıklamasında "gümüşü önemseyin" diyerek gümüşün 20 TL olacağı tarihi de duyurdu. 

Yaptığı açıklamalarda gümüşün geçtiğimiz sene yatırımcısına yüzde 45 kazandırdığını dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2023 içinde gümüşün gram fiyatının 20 Türk Lirası olacağını belirtti.

2 Nisan Pazar günü güncel gümüş fiyatları hem gümüşü olanlar hem de gümüş yatırımı yapmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu, gümüş kaç lira, gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu?

Gümüş ons fiyatı 24,11 dolardan değerleniyor. Gümüşün gramı 14,99 liradan alınıp 15,48 liradan satılıyor.


Altın fiyatlarında Nisan 2023 şoku! Tek tek açıklanan bu rakamları görenin aklı gitti! 2 Nisan 2023 altın fiyatları!

1 doların 24 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Kıyıda köşede doları olanlar hemen bu tarihe bakın!

Akaryakıtta yeni ay depremi! Benzin, motorin, LPG fiyatları il il açıklandı! Şimdi bu rakamlara bakın!