Altın & Gümüş

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen baksın!

Son dakika gümüş fiyatları yukarı yönlü hareketine devam ederken analistlerden  gümüş yatırımcılarına uyarı geldi. Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüş olanlar hemen baksın! Gümüş fiyatları hafatnın ilk gününe yükselişle başlarken 15 TL sınırına kadar dayandı

Gümüş fiyatları gümüş almak veya bozdurmka isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları hafatnın ilk gününe yükselişle başlarken 15 TL sınırına kadar dayandı. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselir mi? Gümüş fiyatları ne olur?'' sorularının yanıtlarını merak ederken, analistlerden ''Gümüş Tesla gibi patlayabilir!'' uyarısı geldi.

Peki bugün gümüşün gram fiyatı ne kadar? gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira? İşte 2 Ocak 2023 gümüş fiyatları.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLDU? 2 OCAK 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL?

2 Ocak 2023 güncel gümüş fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte hızla yükselişe geçen gümüş fiyatları, yatırımcıları odağında olmaya devam ediyor.

 

Gümüş ons fiyatı bugün an itibariyle 23,98 dolar oldu. Gümüşün gram alış fiyatı 14,39 lira, gümüşün gram satış fiyatı ise 14,90 liradan işlem gçrüyor.

Peki gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Gümüş fiyatları kaç lira olacak? 

GÜMÜŞ TESLA GİBİ PATLAYACAK!

InvestingHaven analistleri altın, dolar ve euro yatırımcısını gümüş için uyararak "Gümüş, Tesla gibi patlayabilir" dedi.

Gümüş fiyatlarının yüskelişe geçeceğini söyleyen bir diğer isim ise Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş için rakam verdi.

Memiş; “2023 yılında altın ve gümüş tarafındaki pozitif görünümün devam edeceğini tahmin ediyorum. Özellikle yatırımcısı da satış için çok aceleci davranmamalı.” diyerek yatırımcıları uyardı.

 

İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olacağını belirtti. Gümüşün ons fiyatının 2023 yılında 37 dolara kadar yükseleceğini söyleyen Memiş, “Bu tahminlere katılıyorum çünkü gümüşün gerçek değeri bu değil.

2022 yılında gram gümüş beklentimiz 20 dolar, ons tarafında 40 dolardı. Dolayısıyla çok baskılandığı için gerçek değerinin altında işlemler görmeye devam ediyor. 2023 ve 2024 yılında gümüşün performansının altına göre daha iyi olacağını tahmin ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Gümüş için müthiş bir iddia geldi, uzman ekip 2023 fiyat verdi!

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! İslam Memiş ''acele etmeyin'' diyerek uyardı!