Altın & Gümüş

Gümüş yatırımcıları harekete geçme zamanı! Son dakika gümüş fiyatları 16 Mayıs 2022!

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş gram fiyatı kaç TL? sorularnın cevaplarını araştırıyor. İşte son dakika gümüş fiyatları 16 Mayıs 2022... jpg" />Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Yatırımcılar gümüş bugün ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira?  Gümüşüş yükselecek mi? Gümüş alma zamanı mı? sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte 16 Mayıs 2022 son dakika gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ YATIRIMCILARI HAREKETE GEÇME ZAMANI

Gümüş fiyatları altın ile yükselip, altın ile düşüyor. Fed'in faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatları, gümüşü de etkiledi. Altının ons fiyatı 1805 dolara gerilerken Gümüş gram fiyatı da 11 liranın altına geriledi. 

Uzmanlar gümüş için 11 liranın altını alım fırsatı olarak görüyor. Yani şu günlerde gümüş 11 liranın altında işlem görürken alım zamanın geldiği belirtiliyor.

Yatırımcılar ellerindeki gümüşleri şu günlerde saklamaları ve beklemeleri gerekiyor. 

Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının Temmuz ayında yükseleceğini söyledi. Altn ile birlikte gümüş fiyatlaırnın da yükseleceğinin atını çizdi. Altındaki beklentisinin 1200-1450 lira arasında olduğunu söyleyen Memiş Temmuz ayında gümüşün 12 liranın üzerine çıkacağını söyledi.

Peki gümüş bugün ne kadar? Gümüş gram fiyatı kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları 16 Mayıs 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR 16 MAYIS 2022?

Gümüşün gram fiyatı haftanın ilk işlem gününde alış fiyatı 10,45 lira, satış fiyatı ise 10,90 lira seviyesinde işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı sabah saatlerinde 21,02 dolardan işlem görüyor.

Gümüş bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? 14 Mayıs 2022 son dakika gümüş gram fiyatı

Gümüş fiyatlarındaki düşüş piyasaları salladı! Gümüş bugün ne kadar?