Kent Haberleri

Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını üzecek açıklamalarda bulundu. Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek!  Bu açıklamadan sonra özellikle gümüş yatırımcıları, ters köşe oldu

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, getiri olarak altın ve gümüşü solayacak dediği yeni yatırım aracını açıkladı. Bu açıklamadan sonra özellikle gümüş yatırımcıları, ters köşe oldu. İslam Memiş, 2023 yılında gümüş fiyatlarının rekor kıracağını söylerken yatırımcıları gümüşe yönlendirmişti. Gümüş fiyatlarındaki beklentisinin hala aynı olduğunu ve gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen islam Memiş, bu sene altın ve gümüşten çok daha fazla kazandıracak yeni yatırım aracını açıkladı.

Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

İSLAM MEMİŞ YENİ TÜYOSU!

İslam Memiş, bu zamana kadar açıklamadı tüyoyu paylaştı. “Getiri olarak altın ve gümüşü sollayacak” dediği yeni yatırım aracı için “Bütün dünya yakında bunu konuşacak” ifadelerini kullandı.

Memiş, “Uzun vadede altın her zamanki gibi kazandırmaya devam edecek” yorumunda bulundu.

Memiş, Son 2 yıl içinde değerini 6 kat yükselten gümüş ve uzun vadeli yatırımların vazgeçilmez yatırımı olan altının bu yıl kobalt ile rekabet bile edemeyeceğini belirterek; “Geleceğin dünyasında kobalt kaçınılmaz bir başrol olacak” dedi.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar?Gümüş fiyatları kaç lira? Bugün gümüş ne kadar? 3 Mart 2023 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 3 MART 2023 GÜMÜŞ KAÇ TL?

3 Mart 2023 gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gümüş fiyatları altın fiyatları gibi yukarı yönlü hareket ediyor. Bugün gümüşün ons fiyatı an itibariyle 20,79 dolardan işlem görüyor. Bugün gümüş alış fiyatı 12,59 lira, gümüş satış fiyatı 13,165 liradan değerleniyor.

Altın gaza bastı! Elinde altını olanlar acil baksın! Gram ve çeyrek altın ne kadar? 2 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Euro 13 gün sonra bu kadar olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın! Görmeyen duymayan kalmasın

Resmen açıklandı! Dolar için yeni senaryo yazıldı! Yer yerinden oynadı! Herkes bu rakamı konuşuyor! Çabuk bakın!