Altın & Gümüş

Gümüş yatırımcılarını zengin mi edecek? Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! İşte gümüş fiyatları 13 Kasım 2022!

Gümüş yatırımcılarını zengin mi edecek? Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! Peki gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar olur? İşte son dakika gümüş fiyatları 13 Kasım 2022...Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edip araştırırken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gümüş ile ilgili rekor rakam açıklaması geldi

Yatırımcıların tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan gümüş fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yükselmeye başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edip araştırırken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gümüş ile ilgili rekor rakam açıklaması geldi. 

Uzman isim İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Peki gümüş yatırımcılarını zengin mi edecek? Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! Peki gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar olur? İşte son dakika gümüş fiyatları 13 Kasım 2022...

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gümüş fiyatları, ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra resmen yükselmeye başladı. Açıklanan resmi rakamlara göre, gümüş gram fiyatı 13,50 TL seviyesini test ederken ons fiyatı 21 dolar şeklinde oldu. 

Uzman isim İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Peki gümüş yatırımcılarını zengin mi edecek? Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! Peki gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar olur? İşte son dakika gümüş fiyatları 13 Kasım 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR 13 KASIM 2022

13 Kasım 2022 güncel gümüş fiyatları yatırımcıların da en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. 

Dün gümüşün ons fiyatı 21,73 dolardan işlem görürken, gümüşün gram alış fiyatı 12,83 lira, satış fiyatı da 13,32 TL seviyesindeydi.

Bugün ise gümüşün ons fiyatı yine 21,70 dolardan işlem görürken, gümüşün gram alış fiyatı 12,85 lira, satış fiyatı da 13,31 TL seviyesindeydi.

GÜMÜŞ YATIRIMCILARINI ZENGİN Mİ EDECEK?

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyledi.  

Yaptığı açıklamada gümüşte rekor fiyatın görüleceğini söyleyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşün gram fiyatının kapalı çarşıda 13 TL seviyesine yükselirken gümüşün ons fiyatının 21 -25 dolar seviyesinde olduğunu belirterek, Burada da yukarı yönlü hareketlerin devam edeceğini tahmin ettiğini kaydetti.

 

Altını olanlara resmen soğuk duş! Gram altın 2 gün sonra bu kadar olacak! Rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Altının geleceği rakamlar resmen tek tek açıklandı! İşte altının geleceği en yüksek rakam! Bakın neler neler olacak!

Doları olanlara soğuk duş! Ünlü ekonomistler resmen peş peşe açıkladı! Dolar işte bu kadar olacak!