Altın & Gümüş

Gümüş, yatırımcısını zengin mi edecek? Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş, yatırımcısını zengin mi edecek? Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı... Hemen bakın...İslam Memiş yaptığı açıklamada en doğru yatırım aracının ne olduğunu araştıran yatırımcılara da önemli tüyolar verdi

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yine çok önemli açıklamalar yaptı. İslam Memiş yaptığı açıklamada en doğru yatırım aracının ne olduğunu araştıran yatırımcılara da önemli tüyolar verdi.

Gümüş, yatırımcısını zengin mi edecek? Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı... Hemen bakın...

2023 yılında en çok kazandıracağını düşündüğü yatırım aracını da açıklayan İslam Memiş altın yerine bunu alın diyerek önemli uyarılar yaptı.

GÜMÜŞ YATIRIMCISINI ZENGİN Mİ EDECEK?

Açıklamalarına "Sabır acıdır meyvesi tatlıdır" diyerek başlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüşe yatırım yapan yatırımcıların kazançlı çıkacaklarını fakat sabırlı olmaları gerektiğini dile getirdi. Açıklamasında gümüş fiyatlarındaki geri çekilmeler karşısında şikayet etmek yerine "gümüş alın" diyerek, 2023 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olacağını dile getirdi.
 
İslam Memiş açıklamasında gümüşü çok önemsediğini belirterek, "2022 yılında gram altın yüzde 43 kazandırırken, gram gümüş yüzde 45 kazandırdı. 2023’de gümüş yine altını tahtından edebilir. Gümüşü daha çok önemsiyorum." diye konuştu.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? 19 Mart 2023 gümüş fiyatları kaç TL? Son dakika gümüş fiyatları kaç TL? 19 Mart 2023 gümüş fiyatları...


GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? 

Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan gümüş fiyatları, haberimizde yer alıyor. Aktarılan detaylara göre, altın fiyatları ile beraber gümüş fiyatları da rekor seviyelere ulaştı. Bu kapsamda yatırımcılar da "Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gramı kaç TL oldu? Gümüş fiyatları kaç TL?'' sorularının cevaplarını araştırıyor.

 Açıklanan resmi rakamlara göre, gümüşün ons fiyatı bugün an itibarıyla 22,59 dolar bandında hareket ediyor. Gümüş fiyatları alış fiyatı 13,89 Türk Lirası, Gümüş satış 14,40 Türk Lirası seviyesinden işlem görüyor. 

 

Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun yanıtı İslam Memiş'ten geldi! Elinde Euro olanlar aman dikkat!

Altın fiyatlarında ne rüzgar ne fırtına resmen kasırga geldi! İşte 19 Mart 2023 altın fiyatları! Hemen bakın!

Dolar duyanı buz kestirdi! Yıl sonunda resmen tam bu kadar olacak! Merkez Bankası verileri... Peş peşe açıklandı!