Altın & Gümüş

Gümüş zirveye koşuyor! Gümüş fiyatları artacak mı? İslam Memiş rakam verdi! 

Gümüş fiyatları son durum merak ediliyor.  Küçük ölçekli yatırımcıların ilgi odağında olan gümüş ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Gümüş fiyatları artacak mı? İslam Memiş rakam verdi!  Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor

Altın ve dolar yatırımından sonra küçük ölçekli yatırımcılar gümüşe yönelmiş durumda. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş soruları yanıtlayarak gümüş için net rakam verdi.

İSLAM MEMİŞ RAKAM VERDİ!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in "Yeni rekorlar yolda" açıklamasının ardından yatırımcılar gümüş fiyatlarının yükselşp yükselmeyeceğini araştırmaya başladı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, "Kasım ayına yükselişle başlayan altın ve gümüş fiyatları, aralık ayının ilk işlem gününde bu yükselişlerini sürdürdü. Yeni rekorla aralık ayının ilk işlem gününde fiyatlama gerçekleşti.

 

Altının ons fiyatı 1800 dolar, gümüşün ons fiyatı 22,65 dolar seviyesine kadar yükselirken, altının gram fiyatı Kapalıçarşı piyasasında 1081 lira, gümüşün gram fiyatı 13,77 TL seviyesine kadar yükseldi.

Bu yükselişlerde ABD Merkez Bankası'nın (Fed) aralık ayında 50 baz puanlık faiz artırımı yapacağı beklentisi yüzde 80 fiyatlandığı için gerçekleşmeye başladı. 8 aydır baskı altında kalan altın ve gümüş fiyatları, yeni rekorlarını test edeceğini bekliyorum.'' dedi.

 

Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Memiş, "Gümüşün gram fiyatında 14 TL'yi direnç seviyesi olarak takip edeceğiz. Altının ons fiyatında 1830 dolar, gümüşün ons fiyatında 23 dolar seviyesini direnç seviyesi olarak kısa vade için takip edeceğiz.

Ancak elinde altın bulunduran altın yatırımcısı satış için kesinlikle acele etmemeli. Yeni rekorlar bundan sonra başlayacak. Altın ve gümüş fiyatları zincirlerini daha yeni kırdı.'' dedi. 
 

 

 

10 ARALIK 2022 GÜMÜŞ FİYATLARI!

Gümüş fiyatları hafta sonunun ilk gününe yükselişle başladı. Gümüş alış fiyatı 13,96 lira, satış fiyatı ise 14:45 liradan işlem görüyor. Gümüş ons fiyatı 23,49 dolardan değerleniyor.

Gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları durmayın bakın!

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş için net rakam verdi! Gümüş yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek!