Altın & Gümüş

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat! Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı! Hemen bakın!

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat... Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı... Hemen bakın...Gümüşü olanlar ya da gümüş almak isteyenler gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merakla bekliyor

Yatırımcıların son durumunu merak ettiği yatırım araçları arasında yer alan gümüş fiyatlarındaki son durum pek çok kişi tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüşü olanlar ya da gümüş almak isteyenler gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merakla bekliyor.

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  gümüşün 20 TL olacağını söyledi. 

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat... Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı... Hemen bakın...

GÜMÜŞE YATIRIM YAPANLAR AMAN DİKKAT

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılında da yükselmeyi sürdüreceğini kaydetti. İslam Memiş açıklamasında 2022 yılında gümüşün baskılandığını dile getirerek, 20 TL seviyelerin görülmesi gereken gümüşün baskı altında kaldığını belirtti.

Yaptığı açıklamada söz konusu bu baskıya rağmen gümüşün en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu belirten İslam Memiş, gümüşün 20 TL olacağı tarihi de açıkladı.

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat... Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı... Hemen bakın...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıklamasında 2023 yılında altın ve gümüş tarafındaki pozitif görünümün devam edeceğini tahmin ettiğini belirterek, özellikle yatırımcısının da satış için çok aceleci davranmaması gerektiğini kaydetti.

Açıklamasında 2022 yılında gram gümüş beklentisinin 20 dolar, ons tarafında 40 dolar olduğunu söyleyen İslam Memiş, dolayısıyla çok baskılandığı için gerçek değerinin altında işlemler görmeyi sürdürdüğünü kaydetti. İslam Memiş açıklamasında 2023 ve 2024 yılında gümüşün performansının altın fiyatlarına göre daha iyi olacağını tahmin ettiğini de kaydetti.

Peki gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş kaç lira? İşte 22 Ocak 2023 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 22 OCAK 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

Güncel gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olduğu yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından arama motorlarında aratılıyor. 22 Ocak Pazartesi gümüşün gram alış fiyatı 14,50 TL, gümüş satış fiyatı 15,01 lira seviyesinden işlem görüyor. 

İmar affı bekleyenler aman dikkat! 2023 yılında imar affı çıkacak mı? Hemen bu son dakika detayına bakın!

Doların 30 gün sonra kaç lira olacağı resmen açıklandı! Tek tek açıklanan bu rakamı gören inanamadı! Hemen bakın!

Gram altının düşeceği tarihi İslam Memiş açıkladı! Altını olanların adeta yüreğine indi! Bu tarihe aman dikkat!