Altın & Gümüş

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? sorusuna cevap İslam Memiş'ten geldi

Altın alamayıp gümüşe yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? Sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten net yanıt geldi. Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? sorusuna yanıt ,İslam Memiş'ten geldi

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın ve gümüş yatırımı ile ilgili yatırımcıları uyardı. Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? sorusuna yanıt ,İslam Memiş'ten geldi. Yatırımcılar gümüşe yatırım yapılır mı? Gümüş fiyatları ne olur? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

GÜMÜŞE YATIRIM YAPMAN MANTIKLI MI?

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşe yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar için ''Alın'' çağrısında bulundu. 

Peş peşe düşüş yaşayan gümüşün ons fiyatı 12 dolar seviyelerinden 10 dolar sınırına kadar dayandı. Değer kaybeden gümüş fiyatları ile ilgili  altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'tenaçıklama geldi: Memiş gümüş için yatırımcılara 'Alın' diye uyardı ve şunları söyledi: “Ne kadar çok altın ve gümüş çıkarırsak, sepetlerimize o kadar çok koyarız. Umut burada kaybolmaz.'' dedi.

 

Gümüş yatırımında umut odluğunu belirten Memiş, yatırımcılara gümüşe yatırım yapın diyerek uyarılarda bulundu.

Şu anki düşüşlere aldanılmaması gerektiğini söyleyen Memiş 'Gümüş sabır işidir' diyen Memiş,  aldığınız zaman beklemeniz gerekiyor diyerek yatırımcıların sabırlı olmalarını istedi. Gümüş fiyatlarının tekrar yükseleceğini söyleyen Memiş, gümüşün onsunun 19 dolara, gramınının ise 12 TL seviyelerini geçeceğini söyledi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç TL? 1 gram gümüş bugün ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira oldu? 24 Ekim 2022 gümüş alış satış fiyatı güncel...


 

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜMÜŞ BUGÜN KAÇ TL?

Milyonlarca gümüş yatırımcısı güncel gümüş fiyatlarını merak ediyor. Gümüş bugün ne kadar? Gümüş yükseldi mi, düştü mü? Gümüş fiyatları kaç lira oldu? sorusu aratılıyor. 

 

Dün yurt dışı piyasalarda gümüş fiyatları alış 11,58 TL, satış fiyatı ise 12,07 seviyesinden işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı ise 19,38 dolar seviyesinde oldu. 

Bugün ise gümüş fiyatları alış fiyatı 11,41 TL, satış fiyatı 11,92 TL, gümüşün ons fiyatı ise 19,17 dolardan işlem görüyor.

''10 gram gümüş alınmalı'' diyen İslam Memiş uyardı! Mutlaka yapın

Gümüş fiyatlarında son dakika şoku! Gümüş 2023'te yükselecek mi? Gümüş yatırımcıları dikkat!