Altın & Gümüş

Gümüşte çarşı pazar karışacak! İslam Memiş gümüş için zirve rakamı açıkladı! Gümüşü olanlar pür dikkat bakın!

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıların merak ettiği ''gümüş fiyatlarında yükseliş devam eder mi?'' sorusuna net yanıtı vererek, zirve rakamı açıkladı ve çarşı pazarın karışacağını söyledi. Gümüşü olanlar pür dikkat bakın! ABD enflasyon rakamları ile birlikte rekor seviyelere yükselen gümüş için yatırımcılar yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyor

Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatlarını yakından takip ediyor. ABD enflasyon rakamları ile birlikte rekor seviyelere yükselen gümüş için yatırımcılar yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Yatırımcıların ''Gümüş fiyatlarında yükseliş devam eder mi?'' sorusunun yanıtı yine İslam Memiş'ten gelirken çarşı pazarı karıştıracak zirve rakamı açıkladı. Gümüş yatırımcıları pür dikkat bakın! Gümüş fiyatları bu kadar olacak...

GÜMÜŞTE ÇARŞI PAZAR KARIŞACAK!

Altın Kahini İslam Memiş, gümüş fiyatlarını değerlendirdi. Son günlerde rekor kıran gümüş için açıklamalar yapan Memiş, yatırımcıları uyardı. 

Memiş gümüş fiyatları yükselecek dedi ve rakam vererek şu açıklamayı yaptı: ''Gümüş ons fiyatı 24 dolar üstünü gördü. 24 ve 26 dolar demiştim. 26 dolar seviyesi kırıldıktan sonra artık 30-40 dolar seviyelerinin önü açılmış olacak. 26 dolar kırıldıktan sonra çarşı pazar karışacak.

 

Gümüş yatırımcısını gözü aydın. 8 ay boyunca gümüşte nereden girdim diyordunuz. Daha önceki yorumlarımda, yılın son çeyreği ilk çeyreğine benzeyebilir dedim. Gümüş yine altından fazla getiri sağladı. 14 TL seviyesinde bir gram gümüş fiyatı var.

 

Gümüş kraldır, gerisi teferruattır. Yeni rekorlar göreceğiz. Bizim seviyemiz, 20 TL seviyesiydi. Bu seviye gelince farklı bir enstrümana geçiş yapacağız. O yüzden gümüşün gram ve ons fiyatındaki 40 dolar ve 20 TL seviyeleri önemli. Ben sözümü tutuyor ve beklemeye devam ediyorum. Gümüşü de gördük, altını da gördük, coşku daha yeni başladı. Bunlar fragman, devamı gelecek.'' dedi. 

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI!

15 Aralık 2022 gümüş fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcılar ''bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüşün gram fiyatı ne kadar?'' sorularını aratıyor. 

 Gümüş fiyatları alış fiyatı 13,76 lira, satış fiyatı ise 14,23 liradan işlem görüyor. Bugünn gümüşün ons fiyatı 23,09 dolardan değerleniyor.

Gümüş fiyatları tozu dumana kattı! 1 gram gümüşü bile olanlar hemen baksın!  13 Aralık 2022 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga! Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Resmen fırladı!