Kent Haberleri

Gümüşte zirve rakam belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağlarken gümüşte zirve rakam belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı. İşte o rakam... Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri döndü ve 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı oldu

Gümüş fiyatları son zamanlarda dalgalanmaya devam etse de gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri döndü ve 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı oldu. Gümüş fiyatlarındaki yükselişlerin devam edeceğini söyleyen uzman ABC Bullion CEO'su Janie Simpson, resmen rakam verdi. Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı. Peki gümüş ne kadar olacak?

GÜMÜŞTE ZİRVE RAKAM!

Gümüşün ons fiyatı 2020 yılında 12 dolar olan iken şuanda 25 dolar seviyelerinde değerleniyor. Son üç yıldır yatırımcısına altından daha fazla kazandıran gümüş için ABC Bullion CEO'su Janie Simpson'dan zirve açıklaması geldi. Simpson, gümüş fiyatının altından daha iyi performans göstererek 9 yılın zirvesine çıkabileceğini söyledi. 

Simpson, "Gümüş, tarihsel olarak bakıldığında enflasyonun yüksek olduğu yıllarda yıllık yüzde 20'ye yakın getiri sağlamıştır. Bu cazip kayıt ve gümüşün altına göre ne kadar ucuz olduğu dikkate alındığında, gümüş fiyatının bu yıl 30 dolar/ons seviyesine doğru gittiğini görmek sürpriz olmaz" dedi.

Peki bugün gümüş bugüm ne kadar oldu? Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüşün onsu ne kadar? 1 gram gümüş kaç TL? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? 24 Ocak 2023 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATI 24 OCAK 2023

24 Ocak 2023 gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından merak konusu olmaya devam ediyor.  2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşe bu sene büyük ilgi oluştu. Tüm gözler gümüşe çevrilirken yatırımcılar canlı güncel gümüş fiyatlarını takip ediyor.

Gümüş ons fiyatı bugün 23,66 dolardan işlem görüyor.  Gümüşün gram alış fiyatı 14,38 lira seviyesine gerilerken, gümüş gram satış fiyatı ise 14,91 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor! Gram altın çeyrek altın ne kadar? Hemen bakın! 24 Ocak 2023 altın fiyatları

Cebinde sadece 1 doları bile olanlar hemen baksın! 7 gün sonra dolar bu kadar olacak! Treni kaçıran bin pişman olacak

Avrupa Merkez Bankası başkanları resmen açıkladı! Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro 8 gün sonra böyle olacak