Altın & Gümüş

Gümüşü olanlar hemen baksın! İslam Memiş hem tarih hem rakam verdi! Gümüş fiyatları göreni buz kestirecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Gümüşü olanlar hemen baksın! İslam Memiş hem tarih hem rakam verdi! Gümüş fiyatları göreni buz kestirecek!  Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu

Altın, dolar, euro derken; son zamanlarda gümüş fiyatları da sık sık gündem olmaya başladı. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. 

Altın ve gümüş fiyatları sık sık gündemdeki en önemli konular arasında yer alıyor. İsabetli tahminleriyle ismini duyuran Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ağzından çıkanların yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizerek, değerli metal gümüş ile ilgili açıklama yaptı.

Gümüş fiyatları, geçtiğimiz sene en iyi performans gösteren yatırım araçları arasında yer aldı. Gümüşün bu ivmesini bu yıl da sürdüreceği öngörülüyor. 

Gümüşü olanlar hemen baksın! İslam Memiş hem tarih hem rakam verdi! Gümüş fiyatları göreni buz kestirecek! 

Gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğine dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, tarih ve rakamı peş peşe duyurdu. 

Son dakika gümüş fiyatları haftanın son gününde de gümüş almak, satmak isteyenler ve yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. 

Altın ve gümüş fiyatlarının 2023 yılına hızlı bir giriş yaptığının altını çizen İslam Memiş, açıklamasında "Bu yıl Orta ve uzun vade de her zaman rekorları konuşmaya devam edeceğiz hem altın hem de gümüş fiyatlarında sık sık şu cümleyi duyacağız, rekora doymayan bir 2023 yılı göreceğiz" ifadelerine yer verdi. 

2022'de herkesin gümüşün yükselmediğini söylediğine vurgu yapan Memiş, yılın sonunda gümüş gram fiyatınıni altının gram fiyatını geçtiğini belirtti. 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, konuya ilişkin açıklamasını, "2022'de altının gram fiyatı yüzde 43 kazandırırken gümüşün gram fiyatı yüzde 45 kazandırdı. 2023 yılının gümüş yılı olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullanarak sonlandırdı. 

Gümüşü olanlar hemen baksın! İslam Memiş hem tarih hem rakam verdi! Gümüş fiyatları göreni buz kestirecek! 

Hürriyet'te yer alan bir habere göre; Gümüş fiyatlarının 2023’te 9 yılın zirvesini görebileceği gündeme gelirken; bazı tahminlerde de ons başına 30 dolar seviyesinin görüleceği ön plana çıkıyor. Uzmanlar 2022 yılının son çeyreğinde yüzde 25 artış yaşanan gümüş ile ilgili "Üçüncü çeyrekte büyümeye dönüş olasılığı, gümüşün altından daha iyi bir performans göstermesine zemin hazırlayabilir" değerlendirmesine bulunuyor. 

GÜMÜŞ BUGÜN NE KADAR 19 ŞUBAT 2023?

Son dakika gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından merakla araştırılıyor. Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününe gerileyerek başlamıştı. 

Bugün ise gümüşün ons fiyatı 21,73 dolar olurken, gümüş gram alış fiyatı 13,18 lira, satış fiyatı ise 13,20 lira seviyesinde bulunuyor. 

Gram altın, çeyrek altın fiyatları buz kestirdi! 1 gram bile altını olan göz atsın! 19 Şubat 2023 altın fiyatları...

Altına ilişkin nokta atışı yorumlarıyla ünlenen ekonomistten tüyler ürperten açıklama! Altını olanlar baksın!

Bu haberi okumadan kuyumcunun paspasına bile basmayın! Altının 1.5 ay sonra geleceği rakam...