Altın & Gümüş

Gümüşün 2 ay sonra ne kadar olacağı belli oldu! Analistler rakamı açıkladı! Küçük dilinizi yutacaksınız

Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar için Analistler açıklama yaptı. Gümüşün ne kadar olacğaı resmen belli oldu. Bu rakamı görenler küçük dilini yyutacak. Konu ile ilgili son dakika açıklaması Yatırım bankası MUFG'nin analistlerinden geldi

Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını araştırmaya devam ediyor. Konu ile ilgili son dakika açıklaması Yatırım bankası MUFG'nin analistlerinden geldi.Anaslistler gümüş için hem tarih hem de rakam vererek yatırımcıları uyardı.

Beyaz metal gümüşün gözü, güçlü dolar, yükselen faizler ve sanayide büyüme beklentileri ve 2022'nin bitmesinde.  Bazı analistlere göre ise doların hız kesmesi ile gümüş fiyatlarının yükselişe geçmesi bekleniyor. 

2023 yılı için, gümüş için yenisenaryolar yazılmaya başlandı. Bu sene doların baskısı altında ezilen gümüş ve altın, karmaşık bir seyir izledi. Baız analistlere göre 2023'te işlerin değişeceğini belirten analistler, gümüşün yükseleceğini aktardı. 

Gümüş fiyatları bu sene yüzde 30 değer kaynına uğradı. Gümüş bu sene yatırımcısını en çoküzen yatırım enstrümanı oldu. Peki gümüş fiyatları ne zaman yükselecek ve gümüş ne kadar olacak? İşte gümüşün geleceği seviye...

GÜMÜŞ FİYATLARI BU KADAR OLACAK

Gümüş fiyatları için analistlerden daha iyimser yorumlar gelmeye başladı. Gelecek sene yani 2023 yılında gümüş fiyatlarının 25 dolara kadar yükselmesi bekleniyor.  Analistlere göre, önümüzdeki 3 ile 6 ay boyunca altında satın alma fırsatlarının devam edeceğini belirttiler.

MUFG'nin analistleri, önümüzdeki çeyreklerde gümüşün mevcut seviyelerimn üstüne çıkacağını söylüyor. Analistler göre gümüşün onsu 2023’te ortalama 23.50 dolar olacak.

Yatırımcılara değerli metal piyasası danışmanlığı veren InvestingHaven analistleri de gümüşün 2023  yılında en iyi performans gösterecek kıymetli metal olduğu görüşünde. Analistler, dolardaki çıkışın sürdürülebilir olmadığını savunuyır. Er ya da geç doların dirençle karşılaşacağını belirten analistler, dolar/gümüşün 2023 yılında tersi yönde hareket edeceğini tahmin ediyor. Analistler, “2023 veya 2024'te gümüşte ‘destansı’ bir yükselişin gelmesini bekliyoruz” diyor.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç lira? Gümüş ne kadar oldu?

 

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Gümüş fiyatları bugün alış fiyatı 11,35 TL, satış fiyatı 11,82 TL, gümüşün ons fiyatı 19,06 dolar seviyesinden işlemn görüyor.

Gümüş fiyatlarının yükseleceği tarih ifşa oldu! O gün zirve gümüşün!

Gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceği belli oldu! Yatırımcılar o gün geliyor, hazır olun