Kent Haberleri

Gümüşün 20 TL olacağı tarihi Piyasa Kahini İslam Memiş açıkladı!

Piyasa Kahini olarak bilinen Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş ne zaman 20 TL olacak?Konu ile ilgili çarpıcı bazı açıklamalar yapan yatırımcılar "Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi? Gümüş fiyatları düşecek mi?" sorularının yanıtlarını araştırıyor

Altın ve dolardan sonra gümüş fiyatları da yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Konu ile ilgili çarpıcı bazı açıklamalar yapan yatırımcılar "Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi? Gümüş fiyatları düşecek mi?" sorularının yanıtlarını araştırıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de gümüş ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Piyasa Kahini olarak bilinen Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş ne zaman 20 TL olacak?

Piyasa Kahini olarak bilinen Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş ne zaman 20 TL olacak?

İSLAM MEMİŞ GÜMÜŞÜN 20 TL OLACAĞI TARİHİ AÇIKLADI

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, 2022'de gümüş, yatırımcılarına resmen yüzde 45 kazanç sağlamıştı. Geçtiğimiz sene  yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu kaydeden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bu yıl için de gümüşün rekor kıracağını kaydetti.

Piyasa Kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımı yapmak isteyen yatırımcılara önemli uyarılar da yaptı. Yaptığı açıklamada bu yılın gümüşün yılı olacağını belirten İslam Memiş, yatırımcılara gümüş yatırımını önemsemeleri konusunda da çok önemli açıklamalar yaptı. İslam Memiş gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyledi ve elinde gümüş olan yatırımcıları gümüşlerini satmamalarını tavsiye etti.

Verilen detaylara göre, gümüşün gramı yeni yıla 9,92 TL seviyelerinde başlarken şu günlerde resmen 17 lira sınırına dayandı. İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 20 TL  olacağını, ons tarafında da 40 dolar seviyesini beklediğini söyledi. İslam Memiş, özellikle Haziran'dan sonra emtia fiyatlarında artışların olacağına değindi.

Peki 24 Nisan'da gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç lira? 24 Nisan gümüş fiyatları kaç TL oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüşün gram fiyatı kaç lira oldu? Son dakika gümüş fiyatları 24 Nisan 2023...

GÜMÜŞ FİYATLARI 24 NİSAN 2023!

24 Nisan gümüş fiyatları pek çok yatırımcının gündeminde bulunuyor.
 Yatırımcılar "Gümüş fiyatları bugün ne kadar, gümüş kaç lira oldu, gümüş kaç TL?" sorularının yanıtlarını araştırıyor. Ons gümüş fiyatı an itibarıyla 24,98 dolar, gümüşün gram fiyatı 16,24 lira, satış fiyatı ise 16,84 lira seviyesinden işlem görüyor.