Kent Haberleri

Gümüşün füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Herkes kuyumculara akın etti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Herkes kuyumculara akın etti. Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Herkes kuyumculara akın etti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Herkes kuyumculara akın etti.

GÜMÜŞÜN FÜZE GİBİ FIRLAYACAĞI TARİHİ!

2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı gümüş oldu. Gümüş yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağladı. 2023 yılının da gümüşün yılı olacağını söyleyen İslam Memiş gümüş fiyatlarının  füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı.

İslam Memiş, her açıklamasında ''ben gümüşü önemsiyorum'' diyerek yatırımcıların gümüşe yatırım yapmalarını söyledi. 

 

Memiş,özellikle bu yıl gümüşün gram fiyatınınn 20 lira seviyesine gümüşün ons fiyatının ise 40 dolar seviyesine yükseleceğini açıkladı.

2023 yılında gümüşün yükselerek altını tahtından edeceğini ve yükseliş trendine devam edeceğini belirten Memiş, en çok gümnüş yatırımcılarının kazanacağını açıkladı.

Jepolitik risklerin gümüş fiyatlarına yükseliş olarak yansıdığını belirten Memiş, yatırımcılara ellerindeki paralarla gümüş almalarını önerdi.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? 6 Mayıs 2023 gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? Güncel gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 6 MAYIS 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

Milyonlarca yatırımcı bugün güncel gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bu kapsamda ''gümüş fiyatları ne kadar, gümüş fiyatları kaç lira, bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını arama motorlarında aratıyor.

 

Bugün gümüşün ons fiyatı 25,66 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram fiyatı 16,74 lira, satış fiyatı ise 17,95 liradan işlem görüyor. 

Altın fiyatlarında cumartesi sürprizi! Altını olan koşun hemen! Bu rakamlar ilk kez göründü! 6 Mayıs 2023 altın fiyatla

Merkez Bankası açıkladı! Dolar ne 35 TL ne de 40 TL olacak! 1 yıl sonra dolar tam bu kadar olacak