Altın & Gümüş

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Elinde gümüş olanlar gözlerine inanamadı! Acil Bakın!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Dünyaca ünlü analist gümüşün geleceği en yüksek rakamı resmen açıkladı. İşte gümüş fiyatları bu kadar olacak! Elinde gümüş olanlar gözlerine inanamadı! Acil Bakın! Gümüş yatırımcıları ''gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları ne olur?'' sorularının yanıtlarını araştırırken dünyaca ünlü analist Gilburt, gümüşün geleceği en yüksek rakamı açıkladı

Gümüş fiyatları son dakika milyonlarca yatırımcı ve gümüş alamk isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları ''gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları ne olur?'' sorularının yanıtlarını araştırırken dünyaca ünlü analist Gilburt, gümüşün geleceği en yüksek rakamı açıkladı. Elinde gümüş olanlar gözlerine inanamadı! Acil Bakın!
 

GÜMÜŞÜN GELECEĞİ EN YÜKSEK SEVİYE BELLİ OLDU!

Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edenler için; Dünyaca ünlü analist Gilburt, gümüş için, altından bile daha fazla potansiyel gördüğünü  belirterek gümüşün geleceği en yüksek rakamı açıkladı: “Gümüş önümüzdeki sene, yani bir buçuk yıl içinde hem üçüncü hem de beşinci dalga rallisi için hazırlanıyor” ifadelerini kullandı. Ünlü analist "Uzun vadede, gümüşün 50 doları görmesini bekliyorum, fakat bu birkaç yıl alabilir. Fiyatlar 2023 yılında ve 2024 yılının ilk yarısında kolaylıkla ikiye katlanabilir." dedi.

Gümüş fiyatları içinde konuşan Avi Gilburt, şu sıralar 23 dolar civarında olan gümüşün 50 dolara yükselebileceğini söyledi. 

GÜMÜŞ 2023 YILINA DAMGASINI VURACAK!

Gümüşün altından daha fazla kazandıracağını ve 2023 yılına damgasını vuracağını belirten Altın ve piyasa uzmanı İslam Memii; “Gümüşün gram fiyatı yıla 992 seviyesinden başladı. Şu anda 14 TL seviyesinden satabiliyorlar ve gümüşün gram fiyatı da altından fazla getirisi oldu. Yüzde 40  civarından altın kazandırırken yüzde 41 civarından gümüş kazandırdı.” İfadelerini kullandı.

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM!

Gümüş fiyatları 28 Aralık 2022 günü yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları haftanın üçüncü gününe yükselişle başladı. Gümüş ons fiyatı bugün 24,00 dolar. Gümüşün gram alış fiyatı 14,36 lira, satış fiyatı ise 14,86 lira seviyesinden işlem görüyor.

20 TL'ye dayanan euro önümüzdeki günlerde resmen böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Gümüşün geleceği en yüksek seviye belli oldu! Gümüş yatırımcıları koşun!

Ne altın ne dolar hepsini sollayacak! O emtia 2023'e bomba gibi girecek! Analistler peş peşe açıkladı!
Dolar 2 gün son tam olarak bu kadar olacak! Elinde doları olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!