Altın & Gümüş

Gümüşün geleceği en yüksek seviye belli oldu! Gümüş yatırımcıları koşun!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırıyor. Dünyaca ünlü analist günün geleceği en yüksek seviyeyi açıkladı. İşte gümüş fiyatları bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları koşun... Gümüş yatırımcıları ''gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları ne olur?'' sorularının yanıtlarını araştırırken dünyaca ünlü analist Gilburt, gümüşn geleceği en yüksek rakamı açıkladı

Gümüş fiyatları son durum milyonlarca yatırımcı ve gümüş alamk isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları ''gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları ne olur?'' sorularının yanıtlarını araştırırken dünyaca ünlü analist Gilburt, gümüşn geleceği en yüksek rakamı açıkladı. Gümüş yatırımcıları hemen koşun...

GÜMÜŞÜN GELECEĞİ EN YÜKSEK SEVİYE!

Dünyaca ünlü analist Gilburt, gümüş için, altından bile daha fazla potansiyel gördüğünü  söyleyerek gümüşün geleceği en yüksek rakamı açıkladı: “Önümüzdeki yıl, yani bir buçuk yıl içinde hem üçüncü hem de beşinci dalga rallisi için hazırlanıyor” ifadelerini kullandı. Ünlü analist "Uzun vadede, gümüşün 50 doları görmesini bekliyorum, ancak bu birkaç yıl alabilir. Fiyatlar 2023'te ve 2024'ün ilk yarısında kolaylıkla ikiye katlanabilir." dedi.

Gümüş fiyatları içinde konuşan Avi Gilburt, şu sıralar 23 dolar civarında olan gümüşün 50 dolara yükselebileceğini ifade etti.

GÜMÜŞ ALTINDAN DAHA ÇOK KAZANDIRACAK!

Öte yandan Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, kısa süre önce gümüş için “Gümüşün gram fiyatı yıla 992 seviyesinden başladı. Şu anda 14 lira seviyesinden satabiliyorlar ve gümüşün gram fiyatı da altından fazla getirisi oldu. Yüzde 40 civarından altın kazandırırken yüzde 41 civarından gümüş kazandırdı.” İfadelerini kullandı.

 

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM!

Gümüş fiyatları 26 Aralık 2022 günü yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından takip edilmeye devam ediyor. Gümüş fiyatları haftanın ilk gününe yükselişle başladı. Gümüş ons fiyatı bugün 23,75 dolar. Gümüşün gram alış fiyatı 14,21 lira, satış fiyatı ise 14,72 lira seviyesinden işlem görüyor.

Elinde dolar olanlar hemen baksın! Dolar 4 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Treni kaçırmayın!

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde 1 euro bile olanlar acilen baksın! Euro böyle olacak!

Altın rekora hazırlanıyor! Yastık altında 1 gram bile altını olanlar çabuk baksın! 26 Aralık 2022 altın fiyatları