Altın & Gümüş

Gümüşün geleceği rekor rakam resmen belli oldu! Gümüş yatırımcıları dikkat!

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler merakla takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın son işlem günü düşüşe geçerken yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırıyor. Gümüş fiyatları için rekor rakam resmen belli oldu.  Haftanın son işlem günü olan Cuma günü gümüş fiyatları 13 TL seviyesinin altına geriledi

Gümüş fiyatları 13,50 TL seviyesi ile rekor kırarken, son günlerde düşüşe geçti. Haftanın son işlem günü olan Cuma günü gümüş fiyatları 13 TL seviyesinin altına geriledi. Gümüş fiyatlarının düştüğünü gören yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Gümüş fiyatları için rekor rakam Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş tarafından açıklandı. Gümüş fiyatlarının göreceği rekor rakam resmen belli oldu. 
 

GÜMÜŞ İÇİN REKOR RAKAM...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının  yükselmeye devam edeceğini söyleyerek rekor rakamı açıkladı. İslam Memiş; ''İslam Memiş, gümüş hakkında da gram fiyatının 12,80 TL seviyesinde olduğunu ve 13 TL seviyesini yukarı yönlü kırdığını, buradan tekrar kar satışı geldiğini belirtti.

Gümüş tarafında mutlaka rasyoya dikkat etmek gerektiğini belirten Memiş, 76, devamında da 72 seviyesine kadar bir gerileme olacağını tahmin ettiğini söyledi. Haliyle gümüşün gram fiyatında 16 lirayı direnç seviyesi olarak takip edeceğini belirtti. Ons tarafında 24-26 dolar dirençlerini takip etmeyi sürdüreceğini ifade etti.'' diyerek gümüş yatırımcılarını uyardı.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira? Gümüşün gram fiyatı bugün ne kadar? İşte 18 Kasım 2022 gümüş fiyatları.

GÜMÜŞ FİYATLARI  BUGÜN NE KADAR? GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI KAÇ TL? 18 KASIM 2022 SON DAKİKA GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününü düşüşle kapatmaya hazırlanıyor. Güne 13 TL sınırında başlayan gümüş fiyatları kapanışta 13 TL'nin altına geriledi.

Gümüşün gram alış fiyatı 12,55 TL, satış fiyatı ise 12,99 TL seviyesinden işlem görüyor. ONN gümüş fiyatı ise 21,06 dolardan işlem görüyor.

Gümüş fiyatları güne gram alış fiyatı 12,63 TL, satış fiyatı ise 13,10 TL seviyesinde başladı. Ons gümüş fiyatı ise bugün sabah saatlerinde 21,23 seviyesinde işlem gördü.

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? sorusuna İslam Memiş'ten yanıt geldi! Bakmayan bin pişman olacak

Gümüş fiyatlarında ters dalga! 1 gün içinde her şey değişti! Yatırımcılar dikkat kırmızı alarm