Kent Haberleri

Gümüşün geleceği rekor seviye belli oldu! İslam Memiş resmen net rakam verdi! Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş net rakam vererek, gümüşün geleceği rekor seviyeyi açıkladı. Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak! Gümüş fiyatları bu kadar olacak! Bu yıl da yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının yine gümüş olacağını açıklayan Memiş, gümüş geleceği seviyeyi açıkladı

Altıjn ve piyasa uzmanı İslam Memiş, 2023 yılından en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu açıkladı. Bu yıl da yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının yine gümüş olacağını açıklayan Memiş, gümüş geleceği seviyeyi açıkladı.

Gümüşün geleceği rekor seviye belli oldu! İslam Memiş resmen net rakam verdi! Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak! 

GÜMÜŞÜN GELECEĞİ REKOR SEVİYE!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, gümüşün 2023 yılında da yatırımcısına kazandıracağını söyledi. Memiş gümüş fiyatlarının rekor kıracağını söyleyerek şu ifadeleri kullandı: ''“2023 yılında altın ve gümüş tarafındaki pozitif görünümün devam edeceğini tahmin ediyorum. Özellikle yatırımcısı da satış için çok aceleci davranmamalı. 2022 yılında gram gümüş beklentimiz 20 dolar, ons tarafında 40 dolardı.

Dolayısıyla çok baskılandığı için gerçek değerinin altında işlemler görmeye devam ediyor. 2023 ve 2024 yılında gümüşün performansının altın fiyatlarına göre daha iyi olacağını tahmin ediyorum.” dedi.

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? 14 Şubat 2023 gümüş kaç lira? Gümüş fiyatları kaç lira? Soın dakika gümüş fiyatları...

 

14 ŞUBAT 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI! BUGÜN GÜMÜŞ NE KADAR?

14 Şubat Salı günü gümüş fiyatları elinde gümüş olan yatırımcılar ve gümüş almayı düşünenler tarafından araştırılıyor.  Yatırımcılar ''bugün gümüş ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş kaç TL oldu? Bugün gümüş fiyatları yükseldi mi?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Bugün gümüşün ons fiyatı 21,91 dolar seviyesinden işlem görüyor. Gümüş alış fiyatı bugün 13,30 lira, satış fiyatı ise 13,86 lira seviyesinden işlem görüyor.

Altın kan kaybediyor! Bu rakamları gören küçük dilini yutacak! Elinde altını olan hemen baksın! 14 Şubat altın fiyatları

Dolar 14 gün sonra resmen bu kadar olacak! Yastık altında 1 doları bile olanlar acil baksın