Kent Haberleri

Gümüşün getirisi altından daha fazla olacak! Hemen harekete geçin! Gümüş tam bu kadar olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün getirisinin altından daha fazla olacağını söyledi. Hemen harekete geçin! Gümüş tam bu kadar olacak. Gümüşün 2023 yılında da yatırımcısına çok kazandıracağını açıklan altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı

2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı gümüş oldu. Gümüşün 2023 yılında da yatırımcısına çok kazandıracağını açıklan altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı.

Gümüşün getirisi altından daha fazla olacak! Hemen harekete geçin! Gümüş tam bu kadar olacak.

GÜMÜŞÜN GETİRİSİ ALTINDAN DAHA FAZLA OLACAK!

Gümüş fiyatlarındaki düşüşlerin geçici olduğunu söyleyen Memiş, gümüşün rekor kıracağını söyledi. Bu kapmsanda yatırımcılar ''gümüş ne kadar olur, gümüş fiyatları ne olur, gümüş bugün kaç lira olacak, gümüş ne kadar olur?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

İslam Memiş: ''Bu geri çekilmeler kısa vade için alım fırsatı olacaktır. Sonrasında rekorlarını sık tazeleyen bir gram altın karşımızda olacak. Altın/Gümüş rasyosu 81,30’da.

Yani, gümüş altına kıyasla daha ucuz. Altınla gümüş almakta ucuz. Bunu fırsata çevirmek gerek. Çünkü 2023’de gümüşün getirisinin altından fazla olacağını tahmin ediyorum.

Elinde nakit bulunduran altın yerine gümüşü tercih etmeli. 2022’de gram altın yüzde 43 kazandırırken, gram gümüş yüzde 45 kazandırdı. 202 yılında  gümüş yine altını tahtından edebilir. Gümüşü daha çok önemsiyorum. Bugün “Altın mı, gümüş mü?” derseniz “Gümüş” derim. Altının ons fiyatında 1.957 dolar, 1.195 lira dirençleri var. Burdan geri dönebilir.'' dedi.

Gümüş fiyatlarının yıl sonuna kadar gümüşün 20 TL olacağını, ons gümüşün gram fiyatının 40 dolar olması bekleniyor. 

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 25 ŞUBAT 2023 GÜMÜŞ NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI!

25 Şubat 2023 gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Hafta sonunun ilk gününe gümüş fiyatları aşağı yönlü başladı. Bugün gümüşün ons fiyatı 20,78 dolar. Gümüşün gram alış fiyatı 12,61 lira, satış fiyatı 13,18 liradan satışa sunuluyor.

Gram altın 1.000 TL'nin altına düşer mi? Nefesler kesildi! Herkes bu cevabı bekliyor! Uzman isimden net yanıt geldi

Dolarlarınızı rafa kaldırın! İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki... Patlamaya hazır bomba! Herkes bundan alsın

Altın almak isteyenler elinizi çabuk tutun! Aldınız aldınız! Bu tarihi kaçıranlar başını duvardan duvara vuracak