Altın & Gümüş

Gümüşün gram fiyatı ne kadar? 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı

1 Temmuz 2023 Cumartesi günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? İşte 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı... Gümüş yatırımcıları arama motorlarında sık sık gümüş fiyatlarının güncel rakamlarını araştırıyor

Gümüş fiyatları son günlerde hızla yükselmeye devam ediyor. Gümüş yatırımcıları arama motorlarında sık sık gümüş fiyatlarının güncel rakamlarını araştırıyor. Son dönemin en gözde yatırım araçlarından biri olan gümüşün fiyatı vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki Gümüşün gram fiyatı ne kadar? 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı...

GÜMÜŞ GRAM FİYATI NE KADAR? 1 TEMMUZ CUMARTESİ GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI

Gümüş fiyatları, yatırımcılar ve gümüş alış satmak siteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları, dolar kurunun etkisiyle hızla yükselmeye devam ediyor. 

Yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Gümüşün ons fiyatı bugün 22,79 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram fiyatı 18,78 lira, satış fiyatı 19,85 liradan işlem görüyor.

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Gümüşe olan talep her geçen gün artıyor. Özellikle altın alamayan yatırımcılar yatırımlarını gümüşe yapmaya başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının, bu sene rekor kıracağını söyledi. Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıra yatırım aracı olan gümüşün bu sene de yatırımcısına kazandıracağının altını çizdi.

Gümüş geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlarken gram altın yüzde 43 kazanç sağladı.

İslam Memiş sene sonuna kadar gümüşün gram fiyatının 20 TL üzerine çıkacağını söyleyerek yatırımcıları uyardı. 

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! 1 Temmuz altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, Cumhuriyet altın fiyatları

Dolar ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Merkez Bankası doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Dolar net bu kadar olacak!

Euro 29 TL sınırına dayandı! Elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Euro yükselmeye devam edecek mi?