02 / 05 / 2024

Gümüşün parlayacağı net tarih açıklandı! Bu rakam yeni yıla damga vuracak! Gümüş yatırımcıları yerinde duramayacak!

Gümüşün parlayacağı net tarih açıklandı! Bu rakam yeni yıla damga vuracak! Gümüş yatırımcıları yerinde duramayacak!

Analistler, volatil yapısından dolayı son iki yılda yeterince değer görmeyen gümüşün altından daha iyi performans göstereceğini belirtti. Analistler gümüşün parlayacağı net tarihi açıkladı! Bu rakam yeni yıla damga vuracak! Gümüş yatırımcıları yerinde duramayacak!



Gram altın 1100 lira seviyesi ile rekor seviyelere yükselirken, gümüş fiyatlarında da yukarı yönlü bir hamle görülüyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken,  Analistler  gümüşün parlayacağı net tarih açıkladı!  Bu rakam yeni yıla damga vuracak! Gümüş yatırımcıları yerinde duramayacak!

Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları ne olur? 2023 gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları kaç TL olacak? Gümüş fiyatları kaç TL olacak? İşte merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön