28 / 04 / 2024

Günaydın Konakları Tuzla ödeme planı!

Günaydın Konakları Tuzla ödeme planı!

Firma: Hak Yapı

Proje: Günaydın Konakları

Teslimlerin hemen yapıldığı Hak Yapı Günaydın Konakları Evlerinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Günaydın Konakları Tuzla ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak projeden konut alınabiliyor...



2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon, 4 oda 2 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı  Günaydın Konakları  projesi lokasyon olarak İstanbul Tuzla'da konumlandırılıyor. Günaydın Konakları Tuzla ödeme planı bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


17 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olan Günaydın Konakları Tuzla Evleri  Hak Yapı  tarafından inşa ediliyor. Günaydın Konakları satılık daire fiyatları eşyasız konut ve eşyalı konut olarak değişiyor.


Anahtar teslimlerinin hemen gerçekleştiği Tuzla Günaydın Konakları projesi satış ofisi ile 444 1 620 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Günaydın Konakları Tuzla ödeme planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Günaydın Konaklarında yer alan  2+1 daireler 95 metrekare - 118 metrekare, 3+1 daireler 138 metrekare, 3+2 dubleks daireler 215 metrekare, 4+2 dubleks daireler 235 metrekare büyüklüke tasarlandı.


Günaydın Konakları Konakları Tuzla ödeme planı kapsamında daire bedelinin yüzde 25'i peşin ödeniyor. Geriye kalan ise bankanın faiz oranı ile 120 aya kadar taksitlendirilip ödenebiliyor.


Hak Yapı Tuzla Günaydın Konakları projesinde kamelyalar, spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, sauna, fitness center ve yüzme havuzu gibi sosyal donatılar yer alıyor. 


Günaydın Konakları nerede?

Tuzla Günaydın Konakları ulaşım adresi: Aydınlı mah. Gürpınar cad. Tuzla / İSTANBUL


Tuzla Günaydın Konakları iletişim

Telefon: 444 1 620

Web Adresi: www.hakyapi.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön