Altın & Gümüş

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları. Altın fiyatları ABD Merkez Bankası'nın şahin tonda faiz artıracağına yönelik açıklamaları ve ABD'deki bankaların iflas kararından sonra rekor kırdı

Güncel gümüş fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları ABD Merkez Bankası'nın şahin tonda faiz artıracağına yönelik açıklamaları ve ABD'deki bankaların iflas kararından sonra rekor kırdı. Gümüş de altın ile birlikte rekora koşuyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? 21 MART 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL?

21 Mart 2023 gümüş fiyatları milyonlarca yatrımcının odağında olmaya devam ediyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 22,46 dolar bandında hareket ediyor. Gümüş gram alış fiyatı 13,85 TL, satış fiyatı ise 14,34 TL'den işlem görüyor.

Gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüşe yatırım yapalım mı? İşte merak edilenler...

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Yatırımcılar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi, gümüş fiyatları ne olacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili öenmli değerlendirmelerde bulundu. Memiş, geçmişte yaptığı konuşmaları hatırlaatrak ''gümüşüş önemseyin'' diyerek gümüşün geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazandırdığını hartırlattı.

Geçtiğimiz sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı gümüş oldu. İslam Memiş, 2023 yılı için de yatırımcıları uyararak, bu senenin şampiyonunn gümüş olacğaını açıkladı. Memiş, gümüş fiyatlarının yükseleceğini açıkladı. Gümüş fiyatlarının 20 TL seviyesine kadar yükseleceğini söyledi. 

Elinde birikimi olan hemen kuyumcuya koşsun! İslam Memiş açıkladı! Bunu alan servetine servet ekleyecek

Altın fiyatları zirveye tırmandı! Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar oldu? 21 Mart 2023 altın fiyatları

Euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 21 Mart 2023 Euro/TL kuru

Dolarda yarından sonra resmen dananın kuyruğu kopuyor! Elinde avucunda dolar olanlar acilen gardını alsın!