03 / 05 / 2024

  Çokyaşar Turizm İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

  Çokyaşar Turizm İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Çokyaşar Turizm İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hasan Çokyaşar tarafından kuruldu. 

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Cm Tim Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Tim Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Cemil Çokyaşar ve Murat Kalkavan ortaklığında kuruldu.

Arınvesta Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arınvesta Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Sultan Dervişoglu tarafından kuruldu.

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Meshaal A F A A ve Mustafa Açar ortaklığında kuruldu.

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıan Farajıshıvyarı tarafından kuruldu.

Niyazi Barış Başar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niyazi Barış Başar Turizm Otelcilik Ticaret  Limited Şirketi Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Niyazi Barış Başar tarafından  kuruldu.

Arşen İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşen İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necim Şen tarafından kuruldu.

Metazinc Metalürji Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Metazinc Metalürji Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Çokyaşar tarafından kuruldu. 

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yaşar tarafından kuruldu. 

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Arınç tarafından kuruldu. 

Şar Otelcilik Seyahat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı! 

Şar Otelcilik Seyahat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

  Çokyaşar Turizm İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

  Çokyaşar Turizm İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Çokyaşar Turizm İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Çokyaşar tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Çokyaşar Turizm İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Çokyaşar Turizm İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres;  Fatih Mahallesi Hürriyet Cad. No:63/A...