26 / 05 / 2024

  Ersoy Eksen Yapı adres 

  Ersoy Eksen Yapı adres 

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy tarafından kuruldu.

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy tarafından kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy: Ege'ye 2 mega proje geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, "Çeşme ve Didim bölgesinde iki büyük proje üzerinde çalışıyoruz. Bu projeler doğaya saygılı, geri dönüşüme duyarlı, yatay mimari uygulanmış" dedi...

Mehmet Ersoy: Modern şehirler inşa edeceğiz!

Şehirler hakkında önemli projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Türkiye, kendi özgün yapısını ve medeniyetini tüm zenginliğiyle yansıtan modern şehirlerin inşasını da gerçekleştirmeye muktedirdir'' dedi.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy’dan, beklenen İstanbul depremi için tsunami uyarısı!

Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Şükrü Ersoy yaptığı açıklamada, "Marmara çevresinde her 50 yılda bir 7’den büyük deprem olduğunu belirterek, "Marmara Denizi’nde bir depremi konuşuyorsak, tsunamiyi de beraber konuşuruz" dedi.

Bülent Ersoy Bodrum'dan 2 milyon Euro'ya villa aldı!

Ünlü şarkıcı Diva Bülent Ersoy, 2 milyon Euro vererek Bodrum’dan malikane satın aldı. Ersoy, 450 metrekare büyüklüğündeki lüks evinin tüm mobilyalarını yurt dışından getirtti...

Muazzez Ersoy: Bu kadar çanta almasaydım 5 tane malikane alırdım!

Sanatçı Muazzez Ersoy, "Valla bu kadar çanta ve ayakkabıya, milyon dolarlık dört-beş tane malikane alırdım. Çok masraflı bir meslek yapıyoruz. Mecburen almak zorundayız" dedi...

Bülent Ersoy evine Türk hamamı yaptıracak!

Bülent Ersoy, önceki akşam Yalova'daki Terma City Otel'de sahneye çıktı. telin 650 metrekarelik ultra lüks kral dairesinde ağırlanan Ersoy, "Bugün burada Türk hamamına girdim. Ben de evime Türk hamamı yaptıracağım" dedi...

Ersoy Çakır Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Çakır Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Bursa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu hizmete giriyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nu hizmete açıyor.

Bülent Ersoy: Ev değil, malikane aldım!

Bir butikten alışveriş yaparken görüntülenen Bülent Ersoy, Bodrum'dan ev aldığı yönündeki sorulara "Ev değil malikane" yanıtını verdi.

Diva Bülent Ersoy Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum Milas Havalimanı'nda görüntülenen Diva Bülent Ersoy, Bodrum'dan ev aldığını söyledi. Ersoy, evin fiyatının normal olmadığını söyledi.

Nuri Ersoy: Turistik Doğu Ekspresi'ni hizmete sunuyoruz!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Turistik Doğu Ekspresi'ni hizmete sunuyoruz. Yeni hedefimiz ise Türkiye'de tren turizminin popülaritesini artırmak ve bu konsepti başka şehirlerimize de yaymak" şeklinde konuştu.

Nuri Ersoy: Turizm bölgelerinde altyapı yatırımları başlattık!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Yıl sonuna kadar Ege Bölgesi’ndeki altyapı ihtiyaçlarının tespitini tamamlıyoruz. Bakanlık olarak yıl sonuna kadar tüm bölgelerde ihaleleri tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

  Ersoy Eksen Yapı adres  Haberi

  Ersoy Eksen Yapı adres 

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy tarafından kuruldu.

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...