15 / 05 / 2024

  Go Dış Ticaret adres  

  Go Dış Ticaret adres  

Go Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Güray Güven, Gürcan Güven ve Ömer Faruk Gür ortaklığında kuruldu.

Green Go Göcek satışta! Tapu hemen teslim yeni proje!

D Grup tarafından Muğla Göcek'te hayata geçen Green Go Göcek projesi satışa çıktı. Projede 45 adet bağımsız bölüm bulunuyor. İşte fiyat listesi...

Go Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Güray Güven, Gürcan Güven ve Ömer Faruk Gür ortaklığında kuruldu.

Go Max İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Go Max İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Min Hu tarafından kuruldu. 

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

GO Yapı Teknik Anonim Şirketi kuruldu!

GO Yapı Teknik Anonim Şirketi, Uğur Odabaşı, Ali Ayhan Gürsoylu Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Muratpaşa Caddesi, Nurtaş İş Merkezi'nde kuruldu.

Demir İnşaat çalışanları go kart pistinde hem yarışıp hem eğlendiler!

İnşaat sektörünün başarılı markası Demir İnşaat, çalışanlarının motivasyonlarını artırmak üzere yaptığı etkinliklere yenisini ekledi. Demir İnşaat çalışanları, Ataköy’de düzenlenen go kart turnuvasında, pistte yarışıp birlikte eğlenceli saatler geçirdiler

Demir İnşaat çalışanları Go Kart pistinde hem yarışıp hem eğlendiler!

Demir İnşaat, çalışanlarının motivasyonlarını artırmak üzere yaptığı etkinliklere yenisini ekledi. Demir İnşaat çalışanları, İstanbul Ataköy’de düzenlenen go kart turnuvasında, pistte yarışıp birlikte eğlenceli saatler geçirdiler.

GO yakıt istasyonu Şanlıurfa'da açıldı!

GO yakıt istasyonları, birbiri ardına açılmaya devam ediyor. Türkiye'ye yayılan akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO ayrıcalıklarını, açtığı yeni nesil yakıt istasyonu ile Şanlıurfa'ya da taşıdı.

GO Yakıt Antalya'da açıldı!

Akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO, birbiri ardına açılan istasyonları ile tüm Türkiye’ye yayılmaya devam ediyor. GO ayrıcalıklarını, şimdi de Akdeniz Bölgesi'ne taşıdı. Akdeniz’deki ilk GO yakıt istasyonu, bölgenin turizm cenneti Antalya’da

GO Yakıt İstasyonları'nın dördüncüsü Konya Ereğli'de açıldı!

Türkiye akaryakıt sektöründe fark yaratan yeni nesil GO yakıt istasyonları, birbiri ardına açılmaya devam ediyor. Yüksek standartlarda, kaliteli, eşit, çevreye duyarlı hizmet ve ürünler sunan GO yakıt istasyonunun dördüncüsü de, Konya Ereğli’de hizmete gi

Costa Group, Moskova'da Go!Spresso zincirini başlattı!

İnşaat, turizm ve enerji alanlarında faaliyet gösteren Rusya’nın Türk sermayeli grup şirketi Costa, GO!SPRESSO adıyla tüm dünyaya yayılacak bir Türk kahve zincirinin temellerini Moskova’da attı

Maltepe'de kiralık 2 dükkan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe'de bulunan 12 metrekare büyüklüğündeki 2 dükkanı 1 yıl süre ile kiraya verecek.

Düzce'de satılık işyeri

Düzce Belediye Başkanlığı, Ceddiye Mahallesi'nde bulunan 57 ile 852 metrekare arasında büyüklükleri değişen 18 işyerinin satışı için ihale açtı.

  Go Dış Ticaret adres   Haberi

  Go Dış Ticaret adres  

Go Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Güray Güven, Gürcan Güven ve Ömer Faruk Gür ortaklığında kuruldu.

Go Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat malzemelerinin dış ticaretini yapmak. 2. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, sanayi ve inşaat boyaları, iç ve dış cephe koruyucu boyaları, sentetik, selülozik, akrilik boyaların ve boya yan malzemelerinin, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 3. Her türlü inşaat taahhüt işleri; anahtar teslimi ve sair şekillerde olmak üzere her türlü bina, konut, toplu konut siteleri,...