02 / 10 / 2024

  Konya Milli Emlak satış ihalesi

  Konya Milli Emlak satış ihalesi

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Konya'da 153 adet gayrimenkulün satış ve kiralama ihalesi 6 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak...

Milli Emlak, 3 ildeki 23 adet arsa ve araziyi indirim ve taksit seçeneğiyle satıyor!

Milli Emlak, Şırnak, Çankırı ve Konya'da yer alan 23 adet arsa ve araziyi peşine indirim ya da taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak’tan Bolu ve Konya’da satılık arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bolu ve Konya’da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri 19 Eylül ve 24 Eylül’de yapılacak.

Milli Emlak’tan iki şehirde 7 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Erzurum’da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 7 bin 500 TL’den başlıyor.

Milli Emlak’tan Tekirdağ ve Konya’da KDV’den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Tekirdağ ve Konya’da yer alan arsaları KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 9 Eylül ve 24 Eylül’de yapılacak.

Milli Emlak’tan Denizli’de satılık arsa, Konya’da kiralık arazi fırsatı…

Milli Emlak, Denizli ve Konya’da bulunan farklı niteliklere sahip 23 adet araziyi satmak ve kiralamak üzere ihaleye çıkardı. İşte satış ve kiralama ihalesiyle ilgili ayrıntılar…

Milli Emlak'tan Ankara ve bir kentte daha KDV'den muaf arsa ile araziler! 31 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Ankara’da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak’tan iki ilde arsa fırsatı! 15 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Tokat ve Konya’da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. KDV’den muaf olarak satışa sunulan arsaların satış ihaleleri 22 Ağustos ve 28 Ağustos’ta yapılacak.

Milli Emlak, iki ildeki 67 adet arsa ve araziyi taksit fırsatıyla satıyor! 5 bin TL'den başlayan fiyatlar...

Milli Emlak, Niğde ve Konya'da yer alan 67 adet arsa ve araziyi taksit imkanıyla satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 4 çeyrek altın fiyatına KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karaman ve Konya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf şekilde satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri 21 Ağustos ve 22 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan tam 3 şehir için Ağustos 2024 fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya, Antalya ve Afyonkarahisar'da yer alan arsaları satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların satış ihaleleri Ağustos ayı içerisinde yapılacak. 

Milli Emlak, iki şehirde 8 adet araziyi satıyor! 14 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Milli Emlak, Artvin ve Konya illerinde yer alan 8 adet araziyi 14 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ilan metinleri...

Milli Emlak'tan iki ilde 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa müjdesi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kütahya'da yer alan arsaları satışa çıkardı. KDV'den muaf şekilde satışa çıkarılan arsaların fiyatları 15 bin TL ve 70 bin TL olarak açıklandı.

Milli Emlak'tan Antalya ve bir şehirde daha arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya ve Konya'da yer alan iki adet arsayı KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 15 Ağustos ve 20 Ağustos'ta yapılacak.

  Konya Milli Emlak satış ihalesi Haberi

  Konya Milli Emlak satış ihalesi

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, 153 adet gayrimenkulün satış ve kiralama ihalesini düzenleyecek.

Konya'da irtifak hakkı tesis izni verilmesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesine göre Pazarlık Usulü ile, taşınmazların satışı ve kiralanması  2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45'inci maddesine göre Açık Teklif Usulü ile, 6- 13 Mayıs 2019 tarihleri arasında ilan metninde belirtilen saatlerde  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İhale Odasında yapılacak.

Konya'daki 153 adet gayrimenkulün satış ve kiralama ihalesi 06 Mayıs 2019 tarihinde saat 09:00'da...