22 / 07 / 2024

   Lokum Manzara tuzla ödemeleri

   Lokum Manzara tuzla ödemeleri

2 blok olarak yükselen Tuzla Lokum Manzara projesinde 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede konutların tamamı 154 metrekare 3+1 olarak tasarlandı...

Lokum Manzara'da Efsane Cuma'ya özel indirim!

Lokum Manzara projesinde Efsane Cuma'ya özel yüzde 25 indirim ve 36 ay 0 vade farkı ile ödemeler yapılıyor. DKY ve Metropolist Yapı ortaklığında hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor.

Lokum Manzara kampanyalı ödeme planı!

DKY, KONUTDER, GYODER ve İNDER'in 'Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak' sloganı ile hayata geçirdiği kampanyasına destek verdiğini açıklamıştı. İşte, Lokum Manzara kampanyalı ödeme planı.

Lokum Manzara’dan konut kampanyasına destek!

DKY, KONUTDER, GYODER ve İNDER'in 'Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak' sloganı ile hayata geçirdiği kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Lokum Manzara nerede?

Satışların çeşitli fırsatlarla devam ettiği ve Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen Lokum Manzara projesi tam olarak nerede yer alıyor. 

Lokum Manzara ödemeleri!

Lokum Manzara ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Lokum Manzara projesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor.

Tuzla’nın en geniş daireleri Lokum Manzara’da!

Lokum Evler projesinin 4.etabı olan Lokum Manzara İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgesi Tuzla Aydınlı'da yükseliyor.  Lokum Manzara'da bölgenin en geniş dairelerine yer veriliyor. 

DKY Lokum Manzara teslim tarihi!

2 blok olarak yükselen Tuzla Lokum Manzara projesinde 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede konutların tamamı 154 metrekare 3+1 olarak tasarlandı...

Lokum Evler'in yeni etabı Lokum Manzara satışa çıktı!

Konutların tamamı 154 metrekare 3+1’lerden oluşan Lokum Manzara etabında hiç peşinatsız konut sahibi olma fırsatı sunuluyor..

DKY Lokum Evler Tuzla projesi!

DKY Lokum Evler Tuzla projesi Aralık 2016 tarihinde teslim edilecek. 722 tane daireden meydana gelen projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Lokum Evler Tuzla fiyatları ne kadar?

Lokum Evler Tuzla projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projedeki daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Peki Lokum Evler Tuzla fiyatları ne kadar?

Lokum Evler Tuzla nerede?

Lokum Evler projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Peki Lokum Evler Tuzla nerede?

Lokum Evler konut projesi!

Lokum Evler konut projesi satışları devam ediyor. Dairelerin 237 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Tuzla Lokum Evler'de ayda 2 bin 500 TL'ye daire!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı'nın, Lokum Evler Projesi'nde gerçekleştirdikleri kampanyayla 117 metrekare 2+1 daireyi ayda 2 bin 500 lira taksitle almak mümkün. İşte diğer seçenekler...

   Lokum Manzara tuzla ödemeleri Haberi

   Lokum Manzara tuzla ödemeleri

DKY İnşaat imzası taşıyan Lokum Evler projesinin yeni etabı DKY Lokum Manzara projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da doğayla iç içe sakin konumda inşa ediliyor. Projede konutların tamamı 154 metrekare 3+1’lerden oluşuyor. 

2 blok olarak yükselen Tuzla Lokum Manzara projesinde hiç peşinatsız konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede Haziran 2018’de yüzde 10 ara ödeme yapılıyor, Temmuz 2019’da yüzde 10 ara ödeme daha yapılıyor. 

Projede kalan konut bedeli ise yüzde 0,99 faizle 120 aya kadar taksitlendiriliyor. DKY İnşaat Lokum Manzara'da 36 ay 0 faiz imkanı da bulunuyor.

DKY Lokum Manzara teslim tarihi!
Eylül 2018’de teslim edilmesi planlanan DKY Lokum Manzara projesinde yüzme havuzu, otopark, çocuk oyun alanları, sauna, güvenlik, tenis kortu, basketbol sahası gibi ortak alanlar yer alıyor.

Telefon: 0216 420 0 556    ...