02 / 10 / 2024

  Tasarruf modeli konut satışı

  Tasarruf modeli konut satışı

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çifti, orta ve alt gelir grubundaki vatandaşların tasarrufa dayalı faizsiz ev alma modeliyle rahatlıkla ev sahibi olduklarını belirtti..

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Çılgınlık deyince akla Carrefour gelir! Xiaomi Redmi 10C'ye yüzde 20 tasarruf imkanı... İşte 23 Aralık fiyat listesi 

 Cerrefour'un  kampanyalı ürünleri arasında Xiaomi'nin Redmi 10C modeli bulunuyor. Kampanya dahilinde satılan cihazın meraklıları bu imkandan faydalanmak istiyor.  CarrefourSA Kart'a Özel %20 Tasarruf sunuyor. Peki Xiaomi Redmi 10C'nin fiyatı nedir?

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

Altını olanlara müjde! 50 gram altın kazanmak için sadece bunu yapmanız gerekiyor!

Yastık altındaki altını ekonomiye kazandırmak için kolları sıvayan Ahlatcı Metal Rafineri A.Ş., Maliye ve Maliye Bakanlığı ve Bankacılık Merkezi malları ortaklığında Altın Toplayıcı Tasarruf Modeli'ni (ATOM) geliştirdi. Bu sistemle 50 gram altın verilecek! 

Konut satışlarında tasarruf modeli kullanılmalı!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, yeni ekonomi modeliyle orta ve uzun vadede sorunların üstesinden daha güçlü gelineceğini dile getirdi. 

Tasarruf modeli ile konut alımı arttı!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çifti, orta ve alt gelir grubundaki vatandaşların tasarrufa dayalı faizsiz ev alma modeliyle rahatlıkla ev sahibi olduklarını belirtti..

Emrullah Eruslu: Doğru yalıtım ile yüzde 50 tasarruf sağlanıyor!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, ısı yalıtımının standartlara uygun ürünlerle doğru detaylarda, doğru işçiliklerle uygulandığında en az yüzde 50 tasarruf sağladığını belirtti.

Isı pay ölçüm sistemiyle yüzde 40 tasarruf sağlanabilir!

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği ( ETADER ) Başkanı Zafer Yavuztürk "Isı pay ölçüm sistemine geçilen binalarda yüzde 40'a varan oranlarda da tasarruf sağlanabiliyor" dedi.

Doğalgaz ve elektrikte tasarruf etmenin yolları!

Tüketicilerin, yüzde 9 oranındaki elektrik ve de doğal gaz zammından, evlerinde uygulayabilecekleri bir kaç tasarruf yöntemiyle etkilenmemeleri mümkün. İşte Doğalgaz ve elektrikte tasarruf etmenin yolları...

Isı yalıtımı pahalı mı? Yalıtımla ne kadar tasarruf edilir?

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, "Isı yalıtımı standartlara uygun ürünlerle doğru detaylarda, doğru işçiliklerle uygulandığında en az yüzde 50 tasarruf sağlıyor" dedi.

Enerji zamları yolda, tasarruf için hazır olun!

Enerji zamları yolda, tasarruf için hazır olun. ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk, enerji fiyatlarına yapılacak zamların, ısı ve elektrik tasarrufunun önemini bir kat daha artıracağını söyledi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Su Tasarruf Timi iş başı yaptı!

Dünya genelinde giderek azalan su kaynaklarının dikkatli kullanılmasına dikkat çekmek amacıyla Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlara tasarruf bilinci verildi. İSKİ yetkilileri, basit yöntemlerle nasıl su tasarrufu yapılaca

Isıcam Konfor Tasarruf Akademisi Enerji Avcıları yetiştiriyor!

‘ Isıcam Konfor Tasarruf Akademisi ’ çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında, 8 ildeki alışveriş merkezlerinde çocukların aileleri ile birlikte eğlenirken öğreneceği etkinlikler düzenleniyor.

  Tasarruf modeli konut satışı Haberi

  Tasarruf modeli konut satışı

Ekonomi yönetiminin yüksek faiz vurgusu rakamlarda da kendini gösteriyor. Kredi ve mevduat faizlerinde yeni yılda da artış sürerken, Şubat itibariyle faizler 10 yılın en yüksek seviyesini gördü. Şubat 2018 itibarıyla aylık bazda ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,68'e, konut kredisi faiz oranı yüzde 1,22 ve taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1,51'e yükseldi. Bu yükselişin etkisiyle de vatandaşlar tasarrufa dayalı faizsiz ev alma modeline yöneldi.

Günümüzde ev almak isteyen binlerce vatandaş bulunuyor.  Bu önemli süreçte evi almak için nakit parası olanlar yaşamak istediği evi rahatlıkla alabilirken, kredi çekmek zorunda kalanlar, çektiği tutar kadar da kredi faizi ödemek zorunda kalıyor. Öte yandan toplumun büyük bir bölümü kredibilite sorunlarından dolayı kredi kullanamıyor, yapılan 10 kredi başvurusundan 6’sı reddediliyor.

“Birevim olarak faiz yükünü ortadan kaldırıyoruz”

Bu...