03 / 05 / 2024

0.98 konut kredisi hesaplama

0.98 konut kredisi hesaplama

Bankalar artan konut kredisi faiz oranlarına rağmen güncel olarak yüzde 0.98’den başlayan cazip konut kredisi kampanyaları sunmaya devam ediyor. 8 banka 10 kampanya kapsamında yüzde 1’in altında faiz oranları sunuyor...

0,98 konut kredisi veren bankalar!

Konut kredi faiz oranları yüzde 0,98'e düştü. Kampanya kapsamında 250 bin TL kullanıldığında 181 bin TL cepte kalıyor. Peki bu dev kampanyaya hangi bankalar dahil oldu?

0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek? Emekliye ekstra indirim müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm için 180 ay vade, yüzde 0.69 oranında faiz oranıyla verilecek kredinin detaylarını açıkladı. Peki 0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek?

Ziraat Bankası, Vakıfbank ev kredisi... 0.69 Konut kredisi hesaplama nasıl yapılır!

Yeni Evim orta gelirliye konut kredisi hesaplama nasıl yapılır? Bankaların 0.69 Konut kredisi hesaplamasıyla ilgili detaylar bu haberimizde…

0.69 konut kredisi veren bankalar hangileridir? 0.69 konut kredisi şartları 2023 nelerdir?

0.69 konut kredisi gündemde yer alan konulardan biridir. Özellikle 0.69 konut kredisinin şartları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaktadır. İşte detaylar!

0,69 faizli konut kredisi kimlere verilecek? Şartlar peş peşe duyuruldu! Ev alacaklar hemen bakın!

0,69 konut kredisi şartları ev almak isteyen milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. 0,69 faizli konut kredisi kimlere verilecek? Şartlar peş peşe duyuruldu! Ev alacaklar hemen bakın!

0.69 konut kredisi kimler alabilir? 0.69 kredi ne zaman verilecek?

Orta gelirliye konut projesi kapsamında kredi desteği verileceği geçtiğimiz günlerde açıklandı. Bu haberin ardından konut kredisi faiz oranı hesaplama sürecine dair armalar da artış yaşandı.

Ziraat Bankası kaç TL konut kredisi veriyor? 0.99 konut kredisi hangi banka veriyor?

Kont kredisi vatandaşların şu aralar gündeminde yer alan konulardan biridir. Bankaların ne kadar konut kredisi verildiği merak ediliyor. Özellikle devlet bankalarının. İşte merak edilen o detaylar!

0.99 konut kredisi şartları nedir? 0.99 konut kredisi başvuruları başladı mı?

Düşük faizli konut kredisi paketinin açıklanmasının ardından gözler başvuruların başlayacağı tarihe çevrildi. Peki, 0.99 konut kredisi şartları nedir? 0.99 konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte tüm merak edilenler...

Kimse evsiz kalmasın diye Ziraat Bankası'ndan 0 faizli konut kredisi! SGK ile anlaştı... İşte başvuru şartları

Konut satışlarında istenilen fahiş fiyatlar nedeniyle banka kredisine ihtiyaç duymadan ev almak neredeyse hayal oldu. Vatandaşın konut alımını kolaylaştırmak için beklediği destek Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan geldi. SGK, Ziraat Bankası ile anlaşarak sıfır faizli konut kredisi veriyor.

Milyonlara faizsiz konut kredisi müjdesi geldi! 0 faizli konut kredisi nasıl alınır?

Ev hayali kuran vatandaşların beklediği faizsiz konut kredisi müjdesi geldi. Peki 0 faizli konut kredisi nasıl çekilir?

0.74 faizli konut kredisi şartları nedir?

Geçtiğimiz haftalarda birçok sektör için kredi kampanyası başladı. Kampanya kapsamında ikinci el konutlar için 0.74'ten kredi kullandırılıyor. Peki 0.74 konut kredisi şartları nedir?

Katılım bankalarından 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Katılım bankaları, kamu bankalarının öncülüğünde başlatılan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek geldi. Katılım bankaları da 0,64 faiz oranlı konut kredisini yürürlüğe alınıyor...

0,64 faizli konut kredisi başvuruları başladı!

Kamu bankalarının başlattığı düşük faizli konut kredisi başvuruları başlıyor. Türkiye tarihinin en düşük konut kredisi faiz oranı olarak belirlenen 0,64 faizli krediyle 15 yıla varan vade imkanı sunuluyor. Peki düşük faizli konut kredisi başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

İNG Bank'ın konut kredisi faizleri yüzde 0.89’a geriledi!

İNG konut kredisi faizleri 10 gün içinde bir kez daha düştü. Bankanın konut kredisi faiz oranları %0.90’ın da altına geriledi.

0.98 konut kredisi hesaplama Haberi

0.98 konut kredisi hesaplama

Bankaların konut kredisi faiz oranları yükselen kurun ve repo faizlerinin etkisiyle artmaya devam ediyor. Nisan ayının son haftasında bankaların konut kredisi faiz oranları yüzde 2 seviyesine ulaştı. 

En düşük tabela konut kredisi faiz oranı Ziraat Bankası’nın kullandırdığı yüzde 1.45 oldu. En yüksek konut kredisi faiz oranı ise 10 yıl vadede yüzde 2.75 düzeyinde. Peki bankaların kampanyalı konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Yüzde 0.98 Firma Anlaşmalı Konut Kredisi Kampanyası 

Bankaların kredi müşterisi gayrimenkul firmaları ile anlaşmaları kapsamında uygulanan yüzde 0.98 faiz oranlı konut kredisi kampanyası en uygun konut kredisi kampanyalardan biri. 2018’in son haftalarında ilk olarak Ziraat Bankası’nın anlaşması ile başlayan kampanya 10 yıl vade ve 500.000 TL’ ye kadar kullandırımlarda başlasa da şu an kredi üst limiti bazı bankalarda artarak 1.200.000...