05 / 05 / 2024

1 euro 1 dolar olur mu

1 euro 1 dolar olur mu

TUROB Başkanı Timur Bayındır “Euro'daki gerileme yüzünden gelirlerimiz epeyce düşecek gibi görünüyor. 1€=1$ olasılığı bizleri oldukça ürkütüyor” dedi. Bayındır, hükümetin alacağı tedbirlerin önemli olduğunu söyledi.

Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro için ilk sinyal geldi! 1 euronuz bile varsa hazır olun! Euro böyle olacak!

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişinin odağında olmaya devam ediyor. Euronun yükselip yükselmeyeceği merak konusu. Peki euro ne olacak? Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro için ilk sinyal geldi! 1 euronuz bile varsa hazır olun! Euro böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı resmen açıkladı! Net karar verildi! Euro böyle olacak! Cebinde 1 euro bile olanlar acil...

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, fiyat baskıları nedeniyle faiz kararı ile ilgili açıklama yaptı. Net karar verildi! Euro böyle olacak! Cebinde 1 euro bile olanlar acil baksın.

Euro 30 gün sonra tam tam anlamıyla böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar şimdiden gardınızı alın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 yılının ilk toplantısını 2 Şubat günü gerçekleştirdi. Şimdi ise gözler 16 Mart tarihine çevrilirken euro kurunun 30 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar şimdiden gardınızı alın.

Euroda kıyametin kopacağı asıl tarih belli oldu! Euro yükselecek mi, düşecek mi? Cebinde 1 eurosu bile olanlar acil...

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler döviz kurlarına çevrildi. Karar sonrasında euro dolar paritesi yükselişe geçti. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? Euroda kıyametin kopacağı asıl tarih belli oldu! Cebinde 1 eurosu bile olanlar acil...

Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun yanıtı Avrupa Merkez Bankası'ndan geldi! 1 Euro'nuz bile varsa hemen bakın

Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun yanıtı Avrupa Merkez Bankası'ndan geldi... 1 Euro'nuz bile varsa hemen bakın...

Elinde 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euronun yönü belli oldu! 4 Şubat Cumartesi Euro/TL kuru

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2 Şubat'ta faiz kararını açıkladı. Banka faiz kararının beklentiler doğrultusunda 50 baz puan artırdı. Euro, karar sonrası yükselişe geçerken, yatırımcılar euronun yükselmeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Elinde 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! 

''Elimde sadece 1 euro var'' diyenler bile baksın! Euronun geleceği rakamlar peş peşe açıklandı

Fed'in 25 baz puanlık faiz kararından sonra dolar/TL, 18,80'den işlem görürken euro/TL kuru 20,74 TL'ye kadar yükselerek rekor tazeledi. Peki euro/TL yükselmeye devam edecek mi? ''Elimde sadece 1 euro var'' diyenler bile baksın! Euronun geleceği rakamlar peş peşe açıklandı!

Euronun yönü resmen belli oldu! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Euro kurunda son dakika gelişmesi

Euro kurunu yakından ilgilendiren kritik karar heyecanla bekleniyor. 2 Şubat günü Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Karar öncesi euro kuru değer kaybederken Euronun yönü resmen belli oldu! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Euro kurunda son dakika gelişmesi.

Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro o günden sonra...

Avrupa Merkez Bankası'ndan Euro'nun kaderini belirleyecek kritik açıklamalar geldi. Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro o günden sonra...

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro tam anlamıyla böyle olacak! Cebinde 1 eurosu bile olanlar hemen baksın

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi euro ne olur? sorusunun yanıtını araştırırken Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro tam anlamıyla böyle olacak! Cebinde 1 eurosu bile olanlar hemen baksın.

Euro 17 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde sadece 1 eurosu bile olanlar hemen bakın

Euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Geçen hafta rekor kıran euronun ne kadar olacağı merak ediliyor. Euro 17 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde sadece 1 eurosu bile olanlar hemen bakın...

Euronun rotası resmen belli oldu! Cüzdanında 1 euro bile olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Hemen bakın

Euro kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro 2022 yılına damgasını vururken, yeni yılda ne kadar olacağı merak ediliyor. Euronun rotası resmen belli oldu! Cüzdanında 1 euro bile olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın.

Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro için rakam verildi! Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen harekete geçsin

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu Üyesi Schnabel, faiz oranları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamalar sonrasında euro için kritik rakam verildi.  Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen harekete geçsin.

1 euro 1 dolar olur mu Haberi

1 euro 1 dolar olur mu

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, turizm açısından en önemli para birimi konumundaki Euro da son günlerde hızlanan düşüşün sektörde kaygı yarattığını söyledi. 


Konuyla ilgili bir açıklama yapan TUROB Başkanı Timur Bayındır “Türkiye nin turizmde ana pazarları Avrupa ülkeleri. Yıllar önce Avrupalı misafirlerimiz için fiyatlarımızı Euro ya çevirdik. Şimdi, her şeyin fiyatı yükselirken, Euro daki bu gerileme dikkate alındığında gelirlerimiz de epeyce düşecek gibi görünüyor. Euro nun, dolarla eşitlenmesi, yani 1€=1$ olasılığı bizleri oldukça ürkütüyor '' diye konuştu. 


ÖDEMELERDE ZORLANMA OLABİLİR 


“Bu durumda önceden yapılan planlamalar gereği bazı işletmelerin vergi, harç, maaş gibi ödemelerde oldukça zorlanabileceğini düşünüyoruz '' diyen Bayındır, bu nedenle işletmelerin revize planlamalarında bu konuyu göz ardı etmemesi gerektiğini ifade etti. Bayındır, konuyla ilgili alınabilecek tedbir...