25 / 07 / 2024

1 gram altın ne kadar olacak

1 gram altın ne kadar olacak

Altını olanların ya da altın almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı yatırım araçları arasında yer alan altının gram fiyatı geçtiğimiz günlerde 960 TL'ye kadar düşmüştü. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altının ne kadar olacağını açıkladı...

Altın uçmadı resmen fırladı! Altın yatırımcısı köşeyi döndü! 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 17 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları rekora koşuyor. Altın uçmadı resmen fırladı. Altın yatırımcısı köşeyi döndü. Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 17 Temmuz Çarşamba altın fiyatları.

Altın düştü! Düğünü olanlar Kapalıçarşı'ya koştu! 22 ayar Ajda bilezik 10 gram kaç TL? 1 Temmuz altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2332 dolar olurken gram altın 2486 TL'ye geriledi. Rakamları görenler ise Kapalıçarşı'ya akın etti. Peki 22 ayar Ajda bilezik 10 gram kaç TL oldu? 1 Temmuz 2024 güncel altın bilezik fiyatları.

Elinde avucunda 1 gram altını bile olan baksın! Gram altın fiyatı ne kadar oldu? Harem altın fiyatları 29 Haziran 2024 

Altın fiyatları haftayı düşüşle kapattı. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Elinde 1 gram altını bile olan baksın! Gram altın fiyatı ne kadar? Harem altın fiyatları 29 Haziran 2024 

Altın fiyatlarında ay sonu depremi! Kapalıçarşı altın fiyatları 31 Mayıs 2024! 1 gram altın kaç TL?

Altın fiyatları, mayıs ayının son işlem gününü yatay bir seyirle açtı. Peki son dakika altın fiyatları ne kadar oldu? 1 gram altın kaç TL? İşte 31 Mayıs 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları canlı...

22 ayar gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın neden düşüyor? 1 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 22 ayar gram altın fiyatını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs 2024 altın fiyatları kaç lira?

1 gram altın 3 bin 850 TL olacak! Yer yerinden oynayacak! İki dev kurum da aynı tarihi verdi! 

1 gram altın bugün 2 bin 657 TL oldu. Altın fiyatları yükselmeye devam ederken, 2 dev kurumdan yeni altın tahmini geldi.

Kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç lira? 29 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları düşüyor. Geçtiğimiz hafta rekor yükselişlere imza atan altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç lira? 29 Mart 2024 canlı altın fiyatları.

Altın rekor tazeledi! Yastık altında 1 gram altını bile olanlar yaşadı! 18 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 18 Mart 2024  Pazartesi gününde rekor tazeledi. Yastık altında altını olanlar yaşadı. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 18 Mart Pazertesi altın fiyatları.

1 Mart 2024 son dakika altın fiyatları: Gram altın 2 bin 136 TL, çeyrek altın 3 bin 509 TL!

1 Mart 2024 son dakika altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün güne yükselişe başlarken, gram altın 2 bin 136 TL, çeyrek altın 3 bin 509 TL oldu. 

Gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Hemen bakın!

Yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarının en çok takip ettiği isimler arasında başı çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı. Peki gram altın 1 ay sonra ne kadar olacak? 

Altın yükseliyor! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Hafta sonunun ilk gününe de yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki bugün 1 gram altın ne kadar oldu?

Altın yükselişte! Yatırımcılar dikkat! 1 gram altın kaç TL? 9 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası düşüşe  geçen altın bugün tekrar yön değiştirdi. Peki 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 9 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 10 Aralık 2023 Pazar canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 2005 dolardan işlem görüyor. Peki 1 gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira oldu? 10 Aralık 2023 canlı altın fiyatları. 

1 gram altın ne kadar olacak Haberi

1 gram altın ne kadar olacak

Yatırımcıların en çok merak ettiği ve araştırdığı yatırım araçları arasında bulunan altının gram fiyatı geçtiğimiz günlerde 960 Türk Lirası'na kadar inmişti. Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, geçtiğimiz hafta itibarıyla yükselmeye başlayan altın yatırımcılarının da yüzünü de güldürdü.

Dünya merkez bankalarının en çok da Amerika Merkez Bankası Fed’in faiz artırımları sonrasında doların değer kazanmasıyla beraber düşen ancak hafta başından bu yana toparlanmayı sürdüren altının gramı için Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş çok kritik bazı açıklamalar yaptı.

Yatırımcıların gözdesi altın ile ilgili çok önemli detaylara değinen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kasım ayı ile ilgili olarak gram altın tahminiyle yatırımcılarına bazı bilgiler de verdi. Altının efendisi İslam Memiş, düşüşten sonra yeniden yükseliş eğilimine...