01 / 05 / 2024

1 gram altın ne kadar olacak

1 gram altın ne kadar olacak

Altını olanların ya da altın almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı yatırım araçları arasında yer alan altının gram fiyatı geçtiğimiz günlerde 960 TL'ye kadar düşmüştü. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altının ne kadar olacağını açıkladı...

1 Mart 2024 son dakika altın fiyatları: Gram altın 2 bin 136 TL, çeyrek altın 3 bin 509 TL!

1 Mart 2024 son dakika altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün güne yükselişe başlarken, gram altın 2 bin 136 TL, çeyrek altın 3 bin 509 TL oldu. 

Gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Hemen bakın!

Yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarının en çok takip ettiği isimler arasında başı çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı. Peki gram altın 1 ay sonra ne kadar olacak? 

Altın yükseliyor! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Hafta sonunun ilk gününe de yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki bugün 1 gram altın ne kadar oldu?

Altın yükselişte! Yatırımcılar dikkat! 1 gram altın kaç TL? 9 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası düşüşe  geçen altın bugün tekrar yön değiştirdi. Peki 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 9 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 10 Aralık 2023 Pazar canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 2005 dolardan işlem görüyor. Peki 1 gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira oldu? 10 Aralık 2023 canlı altın fiyatları. 

Altın almak isteyenler aman dikkat! Fiyatlar fırladı! 1 gram altın bugün ne kadar? 24 Kasım altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselmeye devam etti. Güne yükselişle başlayan altının ons fiyatı bugün 1993 dolardan işlem görüyor. 1 gam altın ne kadar? 24 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları.

Çeyrek altın değil, 1 gram altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Darphaneden haber var! 30 gününüz kaldı...

Altın yatırımcılarını ilgilendiren son dakika açıklaması Darphaneden geldi. Elinde 1 gramı olanlar dikkat, son 30 gününüz kaldı...

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Gram altın 1.825 TL oldu! Çeyrek, tam, Ata altın kaç TL? 18 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yükselişine haftanın üçüncü işlem gününde de devam ediyor. Altın bugün adeta tozu dumana kattı gram altın 1.825 TL oldu. Çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 18 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

1 gram altının satışı durduruluyor mu? İslam Memiş resmen açıkladı! Yatırımcıların etekleri tutuştu!

Dolar endeksi 10 ayın zirvesine yükselirken ons altın 7 ayın en düşük seviyeni gördü. Altın fiyatları kırmızı alarm verirken ''1 gram altının satışının durdurulacağı'' gündeme bomba gibi düşerken, İslam Memiş'ten açıklama geldi. 

Gram altının tam tamına 1.800 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı!  Altını olanlar acil bakın!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının tam tamına 1.800 TL olacağı tarihi açıkladı. Acil bakın...

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? 1 Ekim altın fiyatları..

Altın fiyatları, FED faiz kararının açıklanması ile beraber en düşük seviyelerine geriledi. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte 1 Ekim 2023 son dakika altın fiyatları...

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde aşağı yönlü düşmeye devam ediyor. Ons altın 1848 dolar olurken gram altın 1.700 liranın altına geriledi. Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

1 gram altın ne kadar olacak Haberi

1 gram altın ne kadar olacak

Yatırımcıların en çok merak ettiği ve araştırdığı yatırım araçları arasında bulunan altının gram fiyatı geçtiğimiz günlerde 960 Türk Lirası'na kadar inmişti. Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, geçtiğimiz hafta itibarıyla yükselmeye başlayan altın yatırımcılarının da yüzünü de güldürdü.

Dünya merkez bankalarının en çok da Amerika Merkez Bankası Fed’in faiz artırımları sonrasında doların değer kazanmasıyla beraber düşen ancak hafta başından bu yana toparlanmayı sürdüren altının gramı için Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş çok kritik bazı açıklamalar yaptı.

Yatırımcıların gözdesi altın ile ilgili çok önemli detaylara değinen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kasım ayı ile ilgili olarak gram altın tahminiyle yatırımcılarına bazı bilgiler de verdi. Altının efendisi İslam Memiş, düşüşten sonra yeniden yükseliş eğilimine...