02 / 05 / 2024

1 istanbul teslimleri

1 istanbul teslimleri

Bahçeşehir, Ispartakule’de DPTÜ Ortak Girişim Grubu ( Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ) ve Emlak Konut GYO ortaklığında yapılan 1STANBUL Projesi’nde, teslimler başladı!

Nevadium İstanbul'da lansmana özel kampanya! 1.100 konutluk yeni proje!

Nevadium İstanbul projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 4 milyon 490 bin TL'den başlıyor. Teslimleri 2025 yılının Ağustos ayında yapılması planlanan projede 1.100 konut bulunuyor...

Dekar Şehirbahçe’nin 1. etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Şehirbahçe’nin 1. etap teslimleri zamanında başladı. İşte Dekar Şehirbahçe projesinin detayları...

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. etap teslimleri başladı!

FKG İnşaat’ın, Bahaş Holding ve Stta İnşaat’la ortaklaşa Büyükçekmece’de inşa ettiği Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabındaki konutlar teslim edilmeye başladı. 

Dedemin Konakları Villaları'nda 1. Etap teslimleri yapıldı!

Silivri'de hayata geçirdiği inşaat projeleriyle bölgede adını duyuran Home Yapı Mühendislik’in, Dedemin Konakları villalarının birinci etabı tamamlandı ve teslimleri gerçekleştirildi.

Nivo İstanbul teslimleri başlıyor!

Leed Gold sertifikası standartlarına uygun olarak inşa edilen Nivo İstanbul’da teslimler başlıyor. Proje 3 blok home-ofis, 2 blok konut ve cadde alışveriş merkeziyle binlerce kişiyi ağırlayacak...

Sinpaş Finans Şehir'de teslimler başlıyor!

Sinpaş Finans Şehir projesinde 1. etap teslimleri bu ay içinde yapılacak. Projede şimdi 2.500 TL taksitle banka kredisiz ev sahibi olabilirsiniz...

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Yukarıköy Deprem Konutları 1. Etap teslimleri düzenlenen törenle gerçekleşti. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Lens Yapı imzasını taşıyan proje Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

AND Frekans fiyat ve ödeme planı!

Metroya yürüme mesafesinde konumlandırılan AND Frekans Kartal projesinde 1. etap teslimleri Eylül 2020'de, tüm bloklar ise Mart 2021'de teslim edilecek..

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de!

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de gerçekleştirilecek. "Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan projede satışlar önümüzdeki haftalarda başlayacak. 

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Lens Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Vira İstanbul teslimleri Ocak 2018'de başlıyor! 280 bin TL'ye!

Vira İstanbul Evleri projesinde dairelerin fiyatları minimum 280 bin TL'den başlıyor. 17 blok olarak inşa edilen projede daireler Ocak 2018'de sahiplerine teslim edilecek...

Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri!

Misal İstanbul Konutları Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 13 blok olarak planlandı. Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri ne zaman?

1 istanbul teslimleri Haberi

1 istanbul teslimleri

11 bloklu bir proje olan 1STANBUL'da ilk 4 bloğun teslimleri başladı, diğer bloklar ise sırasıyla yıl sonuna kadar tamamlanacak. Konum olarak Bahçeşehir İspartakule’nin en iyi lokasyonuna sahip olurken İspartakule gişelerinin de en yakın konumunda bulunuyor.


Projede, daire bedelinin yüzde 1’lik kısmı peşin, yüzde 24’lik kısmı 12 ay sonra ödeniyor. Geri kalan yüzde 75’ lik kısmı içinse anlaşmalı bankalardan kredi kullandırılıyor. 


Kentin kaosundan uzak, doğa ile iç içe bir yerleşim yeri olan 1STANBUL ‘da; Mimari olarak hayatın kaynağı olan sudan ilham alınarak tasarlanmış proje bölgedeki en geniş peyzaj alanına sahip. Her daire ferah ve geniş bakış alanına, kapanmaz göl ve ufki deniz manzarasına, panoromik şehir manzarasına da sahip bulunuyor. Projede kat bahçeleri, süs havuzları ve su kanalları, yürüyüş ve koşu parkurları da...