05 / 05 / 2024

10. Adana İnşaat Fuarı

10. Adana İnşaat Fuarı

Adana İnşaat Fuarı'nın bu yıl 10'uncu kez kapılarını açtığını anlatan Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, "18-21 Şubat tarihleri arasında inşaat sektörünün vitrini olacak bu fuar bölgemizin istikrarlı fuarı olacak." dedi.

Balkar 10 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Balkar 10 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Balkar 10 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

Zekeriya Turanbayburt: Adana'nın sorunlarını çözmek için desteğe hazırız!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'nın gelişmesi için destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

TMSF Şakir Çoban İnşaat'ın 10 villasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Şakir Çoban İnşaat'ın 10 adet villasını satışa çıkardı. Satışa çıkan villaların fiyatları 510 bin TL'den başlıyor.

Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin inşaatına merkez Seyhan ilçesinde başlandı. Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı.

TMSF Şakir Çoban İnşaat'ın 10 villasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Şakir Çoban İnşaat'ın 10 adet villasını satışa çıkardı. Satışa çıkan villaların fiyatları 585 bin TL'den başlıyor.

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Çukurova Gayrimenkul Adana İnşaat Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak. 

Ankara Etimesgut'ta 10 projenin inşaatı yürütülüyor!

Ankara Etimesgut Belediyesi, yeni projelerini Belediye Meclisi'nde anlattı. Belediye Başkanı Enver Demirel, aynı anda 10 proje inşaatının yürütüldüğünü açıkladı.

Adana İnşaat Fuarı Türkiye ve Kıbrıs'ı bir araya getirdi!

TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından düzenlenen Adana İnşaat ve Yapıda Yenilikler Fuarı Türk ve Kıbrıs heyetlerini bir araya topladı.

Adana'nın imar sorunu çözülmedi!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, Adana'da mimari projeler üzerinde yapılan oynamalarla birçok müteahhit, mimar ve mühendisin haksız kazanç sağladığını iddia etti.

İMO Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

Adana'da gerçekleşen Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makinaları Fuarı'na İnşaat Mühendisleri Odası katıldı. Fuara iki günlük teknik gezi düzenledi.

Hüseyin Sözlü: Adana’nın nitelikli konutlara ihtiyacı var!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 11. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri İş ve İnşaat Makineleri Fuarı'nda yaptığı açıklamada Adana’nın nitelikli konutlara ihtiyacı olduğunu söyledi.

10. Adana İnşaat Fuarı Haberi

10. Adana İnşaat Fuarı

İNŞAAT sektörünün birçok bileşenden oluşan ve hizmet ihracı bakımından ülkemizin en gelişmiş sektörü olduğunu dile getiren Atila Menevşe, "Bu yıl kaplarını açacak fuarımız, inşaat başlığı altında, yapı malzemeleri, inşaat teknolojileri, iş ve inşaat makineleri, dekorasyon, tadilat, yenileme teknolojileri, ısıtma, solutma, havalandırma, doğalgaz teknolojisi, belediye ihtiyaçtan, kent mobilyaları, park bahçe düzenlemeleri çevre teknolojileri ve spor tesisleri gibi her biri ayn ihtisas fuarına konu olabilecek birçok sektörü entegre bir formda sektörün ve ziyaretçilerin beğenisine sunacaktır" diye konuştu. 


ADANA Ticaret Odası'nın 2003 yılında bölgenin fuarcılık ive fuar alanı eksikliğini görerek Çukurova Ticaret ve Sanayi Fuarı ile sektöre büyük bir sıçrama getirdiğini anlatan Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkam Atila Menevşe, "İlk üç yıl ticaret ve sanayi fuarı olarak düzenlenen bu fuar, üçüncü yılı...