18 / 05 / 2024

10 taksi durağı

10 taksi durağı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe sınırları içerisinde ilk etapta 10 ayrı semtte taksi durağı yaptırılacağını söyledi.

BiTaksi ile 10 yılda 100 milyon yolculuk gerçekleşti...

Türkiye'nin öncü dijital taksi çağırma platformu olan BiTaksi, birçok ilke imza attığı bu alanda 10’uncu senesini kutluyor. Dijital yolculukların ev sahibi BiTaksi ile 10 sene boyunca 100 milyondan fazla yolculuk gerçekleştirildi. İşte haberin detayları...

İki şehirdeki 10 adet arsa 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Sinop Durağan'da ve İzmir Menemen'de toplam 10 adet arsa satılıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm vurgusu!

Bağcılar’da bir taksi durağını ziyaret edip sürücülerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Silivri’de oluşan 5.8 büyüklüğünde bulunan depremden duyduğu endişeyle ilgili kentsel dönüşüm vurgusu yaptı.

Şefik Çakıcı Atatürk’ün evinin benzerini yapıp taksi durağına çevirdi!

Daha önce Rize’yi ‘kutsal topraklar’ ilan eden Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın yaptığı son hamle tepki çekti. 

Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 10 indirim fırsatı!

Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Eyüp Yeşilpınar Metro durağına sadece 30 metre mesafede bulunan projede teslimler hemen yapılıyor.

Safranbolu Mini Terminal açıldı!

Safranbolu Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Mini Terminal, Atatürk Mahalle Muhtarlığı ve Güven taksi Durağı vatandaşların yoğun katılımı ile açıldı.

Çankaya'da taksi durakları modernleştiriliyor!

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde taksi duraklarını modern hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, taksici esnafının daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için belediye denetiminde bulunan 102 taksi durağını yeniden inşa ediyor.

İzmit'teki bazı yapılara yönelik yıkım ve ceza kararları belirlendi!

Emine Zeybek başkanlığındaki encümen toplantısında yıkım ve ceza kararladı çıktı. Bu arada, İzmit’teki 21 taksi durağının da aralarında olduğu toplam 24 yerin kiralanmasıyla ilgili ihalenin de 17 Şubat’ta yapılacağını duyuruldu.

Düzce Otobüs Terminali kiraya veriliyor!

Düzce Belediyesi meclis gündeminde görüşülen Şehirlerarası Otobüs Terminali büro, yazıhane, kafeterya, lokanta, emanet odası, büfe, otopark, giriş-çıkış, taksi durağı, çay ocağı ve diğer eklentilerin komple işletilmesi amacıyla daha önce ihaleye çıkıldı

İzmit Belediyesi'nden 3 yıl kiralık 11 gayrimenkul!

İzmit Belediye Başkanlığı, 11 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Aralarında otopark, kafeterya, taksi durağı, büfe, gazete satış yeri ve dernek lokali olarak kullanılan işyerleri 3 yıllığına kiraya verilecek.

Melikgazi Belediyesi 10 adet taksi durağı inşa edecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe sınırları içerisinde ilk etapta 10 ayrı semtte taksi durağı yaptırılacağını söyledi.

Malatya'da Taksi Durağı ve Cep Park’ı açıldı!

Battalgazi Belediyesi ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve bölgede bir ilk olan Selçuklu mimarisi özelliklerini taşıyan Taksi Durağı ve Cep Park’ın açılışı gerçekleştirildi.

TOKİ'den Somali'ye 10 bin konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turunun son durağı Somali’de, mevkidaşı Hasan Şeyh Mahmud ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, Somali’ye 10 bin konut sözü verdi.

10 taksi durağı Haberi

10 taksi durağı

Çevresi ve Kayseri kent mimarı ile bütünleşen projesi ile Taksi Duraklarının şehre ayrı bir vizyon katacağını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç"Melikgazi belediyesi çevresi ve doğa dostu bir belediyedir. Bunu her fırsatta çalışmaları ve yatırımları ile belgelemektedir. Şehrin planlamasına, imarlı gelişimine büyük önem veriyoruz. Melikgazi olarak şehrin estetik görünümüne yapılan çalışmaların çevresi ile uyumuna da önem veriyoruz. Kayseri yüzyılların birikimi ile bir kültür mozağı oluşturmuştur. Bu oluşumu olumlu olarak kullanmak ve şehre yansıtmak istiyoruz. Bu açıdan her köşe başında rastgele kurulan adeta kulübe görünümündeki taksi duraklarını kaldıracağız. İlk etapta 10 taksi durağını şehrin merkezinde inşa edeceğiz. Bireyler bu yapıyı görünce taksi durağı olduğunu anlayacaktır. Çünkü yapısı ile bir standart getirilecek ve işlevlik kazanacaktır. Şehrimizde artık rastgele prefabrik yapılar ev iş...