29 / 04 / 2024

100 milyon euroluk termal otel

100 milyon euroluk termal otel

İlk termal yatırımını, Kütahya 'daki Emet Thermal Resort & Spa 'yla yapan şirket, Yalova ve Balıkesir 'de iki termal tesisin inşaatına başladı. 100 milyon euro harcayacağı belirlendi.

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’ndan 100 milyon euroluk eurobond

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası sürdürülebilirlik alanında elde ettiği yabancı kaynaklara bir yenisini daha ekledi ve 100 milyon euro tutarında ilk sürdürülebilir Eurobond ihracını gerçekleştirmiş oldu.

Gaziantep Entegre Sağlık Kampüsü'ne 100 milyon euroluk fon!

Küresel projelere özel 1 milyar euroluk fon ayıran Güney Kore Kalkınma Bankası’nın ilk durağı Türkiye oldu. Seul merkezli kuruluş, Samsung’un üstlendiği Gaziantep Entegre Sağlık Kampüsü projesine 100 milyon euroluk fon ayırdı.

Çağdaş Holding'den Bodrum'a 100 milyon euroluk yatırım!

Turgutreis'teki ilk Swissotel'i 75 milyon euro yatırımla hizmete açan Çağdaş Holding Bodrum'da 100 milyon euroluk yatırımla ikinci Swissotel'i inşa edecek.

Müteahhitler 100 milyon $ sınırını aştı!

Türk müteahhitlik şirketlerinin yurt dışında gerçekleştirdiği projelerin ortalama bedeli, bu yılın mayıs sonu itibarıyla 100 milyon dolar sınırını ilk kez aşarak 109 milyon dolara yükseldi.

Müteahhitlikte 100 milyon dolar sınırı aşıldı!

Türk müteahhitlik şirketlerinin yurt dışında gerçekleştirdiği projelerin ortalama bedeli, bu yılın mayıs sonu itibarıyla 100 milyon dolar sınırını ilk kez aşarak 109 milyon dolara yükseldi.

Pan Kingdom firması Ankara'ya 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Suudi Arabistan'ın önde gelen firmalarından Pan Kingdom, Ankara'ya 100 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Pan Kingdom Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman bin Salim Al Harbi, yatırım imkânları için Türkiye'de temaslarda bulundu.

2004 yılında Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı 100 milyon dolara satılık!

2004 yılında Müfit Erbilgin, sahibi olduğu Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı satılığa çıkarmış. Erbilgin, alanı 3 bin metrekare olan ve denize 60 metre rıhtımı olan yalıyı 100 milyon dolar fiyatla satışa çıkarmış.

George Clooney evini 100 milyon dolara satıyor!

George Clooney, magazinciler keşfettiği için Como Gölü’ndeki evini satmaya karar verdi. 2001 yılında 10 milyon dolara satın aldığı evinin bedeli şimdi 100 milyon dolar.

Ankara Etlik Hastanesi'ne 876 milyon euroluk kredi!

Kamu-özel işbirliğiyle inşa edilen 16 dev sağlık kompleksinden biri olan Ankara Etlik Hastanesi’ne 13 banka 876 milyon euroluk krediyle projeye destek verdi.

Rize-Artvin Havalimanı için 100 milyon ton taş kullanılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Aydın Özen, Rize-Artvin Havalimanı için 100 milyon ton taş kulanılmasını öngördüklerini bildirdi.

Katar'dan Şükrü Saracoğlu Stadı'na 100 milyon dolar teklif!

Şükrü Saracoğlu Stadı’nın isim hakkı için 10 yıllık anlaşma yapmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi; Katar’lı bir banka ile görüşüyor. Katarlı bankanın Sarı-Lacivertliler’e 10 yıl için toplamda 100 milyon Dolar’lık bir teklif sunduğu öğrenildi.

Suudi Arabistan'dan Ankara'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

Suudi Arabistanlı Pankingdom, Ankara'nın gelişen yatırım için mercek altına aldı. Şirket, 2015'te 100 Suudi Arabistan'ın önde gelen firmalarından Pankngdom, Ankara'ya 100 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak.

Michael Jackson'ın çiftliği Neverland 100 milyon dolara satışa çıktı!

Pop'un kralı Michael Jackson'ın dillere destan çiftliği Neverland satılıyor. Wall Street Journal'ın haberine göre çiftlik, Sotheby's ve Hilton&Hyland ortaklığında 100 milyon dolar fiyatla satışa sunuldu.

100 milyon euroluk termal otel Haberi

100 milyon euroluk termal otel

İlk termal yatırımını, Kütahya'daki Emet Thermal Resort&Spa'yla yapan şirket, Yalova ve Balıkesir'de iki termal tesisin inşaatına başladı. Karaderili Şirketler Grubu Acente ve Bayii Koordinatörü Deniz Derelli, "Yalova'daki tesis için 55 milyon, Balıkesir'deki için de 40 milyon euro yatırım yapacağız. Her iki tesis için yaklaşık 100 milyon euro harcayacağız"...