03 / 05 / 2024

11. İSMOB Fuarı

11. İSMOB Fuarı

İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB, 11. kez kapılarını açtı. 27 Ocak - 1 Şubat arasında CNR Expo’daki fuara yönelik olarak Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, 25 - 28 Ocak arasında bir “Alım Heyeti Programı” da yapıldı.

CNR Emlak Fuarı 7-11 Eylül'de! Dev fuar için geri sayım başladı!

Merakla beklenen 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 7-11 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

Eskişehir Fuar ve Kongre merkezi 11 Aralık'ta açılıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, "ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi'nin, 11 Aralık'ta hizmete açılacağını duyurdu...

Bayim Olur musun Fuarı 11 Ekim'de kapılarını açacak!

Gayrimenkulden gıdaya, hazır giyimden aksesuara birçok farklı sektörlerin bir araya geldiği Bayim Olur musun Fuarı 11-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. 

2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 11 Nisan'da açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası tarafından düzenlenen “2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” 11 Nisan'da açılıyor.

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin resmi açılışı 11 Nisan'da!

Resmi açılışı 11 Nisan’da yapılacak olan Şanlıurfa Fuar Merkezi’nin inşaatı hızla sürerken, organizatörler fuar tarihi almak için adeta sıraya girdi.

Şanlıurfa Fuar Merkezi 11 Nisan'a yetişecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları devam eden Şanlıurfa Fuar Merkezi, 11 Nisan Urfa’nın Kurtuluşunun 98. yıl dönümüne yetiştirilecek.

11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı açıldı!

Mobilya ve dekorasyona daire tüm ürünlerin ve yenilikçi tasarımların sergilendiği 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı, Adana'da açıldı.

Artaş inşaat projeleri Körfezli yatırımcılara sunuldu!

11. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılan Artaş İnşaat'ın projeleri Körfezli yatırımcılara sunuldu.

Duygu Yalçınkaya'ya 11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'nden ödül!

11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 20-21 mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. İran ve Avrupa'da televizyonlarda Emlak Turu programları yapan Duygu Meltem Yalçınkaya, Orta Doğu ülkelerinde iş yapan iş kadını ödülü verildi.

Metal Yapı Konut, 11. Gayrimenkul Fuarı ver Arap Türk Zirvesi’nde!

Gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden Metal Yapı Konut, Blue Lake İstanbul projesi ile 11. Gayrimenkul Fuarı ver Arap Türk Zirvesi’ne katıldı.

Babacan Holding, 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı’na sponsor oldu!

Babacan Holding, 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı’nın ana sponsoru oldu. 20-21 Mayıs’ta Hilton Convention Exhibition Center’da gerçekleşecek olan fuara 52 firma ve 250 proje katılacak.

11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 20-21 Mayıs’ta!

Gayrimenkul sektörünün en önemli buluşmalarından biri olan 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 20-21 Mayıs’ta Hilton Convention Exhibition Center’da gerçekleştirilecek. Fuar bu sene daha büyük bir önem taşıyor.

11. İSMOB Fuarı Haberi

11. İSMOB Fuarı

İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB, 11. kez kapılarını açtı. 27 Ocak - 1 Şubat arasında CNR Expo’daki fuara yönelik olarak Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, İstanbul Ağaç Mamülleri ve Orman Ürünleri İhracatçı Birlikleri organizatörlüğünde 25 - 28 Ocak arasında bir “Alım Heyeti Programı” da yapıldı.


6 gün boyunca dünyanın her yerinden binlerce ziyaretçinin ağırlanacağı fuara yönelik olarak düzenlenen alım heyetinde ABD, Cezayir, Fransa, Rusya ve Yunanistan’dan gelen 18 firma ve 55 Türk firmasının katılımıyla ikili iş görüşmeleri...