23 / 07 / 2024

112 tesis bugün açılıyor

112 tesis bugün açılıyor

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 16 milyar TL'ya mal olan 112 tesis, bugün toplu açılış ile hizmete açılacak. Açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak...

Dolar bugün ne kadar? 17 Ekim 2022 dolar kaç lira? İşte dolardaki son durum!

Dolar 112,9 seviyesindeyken, euro ve dolar dengesi yüzde 0,3 değer kazancıyla 0,9750'den işlem görüyor. Dolar - TL haftanın ilk gününde 18,58 liradan seyrediyor. Kur ekim ayı başında 18,61 lirayla tüm zamanların en yükseğini görmüştü. Peki dolar bugün kaç TL?

Petrolün varil fiyatı gündeme damga vurdu: Brent petrol düştü! Petrolün varili bugün ne kadar? 10 Mayıs brent petrol!

Petrolün varil fiyatı bugün gündeme damga vurdu. Petrolün varil fiyatı bugün sert düştü. Dün brent petrol dün 112 dolar seviyesinde işlem görürken bugün düşüşe geçti. Peki petrolün varil fiyatı ne kadar? Brent petrol ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 petrol fiyatları...

TOKİ'den Batman'a yatırım müjdesi! İhalesi bugün!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik öğrenci yurdu! İhalesi bugün!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri bugün!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu bugün saat 14:00'te gerçekleşiyor.

TOKİ Sivas 59 konut ihalesi bugün!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Kılavuz Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Bozkır kura çekilişi bugün!

Toplam 112 adet konutun yer aldığı Konya Bozkır projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Dilovası Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

Kocaeli Dilovası Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 112 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi kuruldu!

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi Ayhan Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Samsun İlkadım TOKİ 422 konut ihalesi bugün!

Samsun İli İlkadım İlçesi Çay Mahallesi 422 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi İhalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Konya Bozkır 112 konut ihalesi bugün!

TOKİ tarafından Konya İli, Bozkır İlçesi, Demirasaf Mahallesi'nde inşa edilen 112 konut için ihale bugün yapılacak.

Tuz Gölü'ndeki 670 milyon dolarlık tesis bugün açılıyor!

Avrupa’ya giden doğal gazın güvenli tek geçiş ülkesi konumunda bulunan Tuz Gölü'ndeki 670 milyon dolara mal olan dev tesis bugün açılıyor.

112 tesis bugün açılıyor Haberi

112 tesis bugün açılıyor

Orman ve Su İşler Bakanlığı tarafından, içinde Doğan, Doğuş ve Unit gruplarının ortaklığında 1.3 milyar liraya mal olan Sinop Boyabat Barajı'nın da yer aldığı 112 tesis, bugün saat 12.12’de,  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla hizmete sunulacak.Tesisler içinde baraj, içme suyu, sulama, taşkın koruma tesisleri, ormanlar, meteorolojik gözlem istasyonları, tabiat koruma çalışmaları yer...