05 / 05 / 2024

12. İstanbul Mobilya Fuarı

12. İstanbul Mobilya Fuarı

12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında yeni adresi TÜYAP’ta gerçekleşecek olan 12. İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), 2005 yılından bu yana Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise en önemli üçüncü büyük mobilya fuarı.

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

İş Bankası İstanbul’da 12 ilçede birden personel alımı yapacak! Son gün 15 Mayıs!

İş Bankası İstanbul’da 12 ilçede birden memur alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Resmi Kariyer sitesinden yayımlanan ilan kapsamında, 12 İstanbul’un farklı ilçesindeki şube müdürlüklerine memur alımı yapılacağı paylaşıldı. Peki, başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak, başvuru şartları neler?

My Door İstanbul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Door İstanbul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Çiçek tarafından kuruldu.

6 günde 1,2 milyar dolarlık mobilya ihracatı!

"15. CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı" kapılarını yeni rekorlarla kapatırken, fuar süresince 1,2 milyar dolarlık ihracat sözleşmesi gerçekleştirildi. 

CNR İMOB 122 bin 516 ziyaretçiyle kapılarını kapattı!

Türkiye mobilya sektörünü tek çatı altında toplayan CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 122 bin 516 toplam ziyaretçiyle kapılarını kapattı.

Mobilya sektöründen ABD’ye 1 milyar dolar ihracat hedefi!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, ABD pazarının mobilya sektörü için önem arz ettiğini dile getirdi.

İstova, 12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesi’nde yerini alan İstova projesi Yamaç Yapı imzası ile Kağıthane'de hayata geçiriliyor...

Furniture İstanbul'da mobilyalar yarışıyor!

Bugün ziyarete açılan İstanbul Mobilya Fuarı'nı 70 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarda sergilenen mobilyalar 7 farklı kategoride tasarım yarışmasına katılacak. 

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek!

İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

Türk mobilya sektörü hedef büyüttü!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, mobilya ihracat verilerini değerlendirdi. 

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 7- 12 Mart'ta!

Samsun 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

CNR İMOB’taki mobilyalarda renk ve konfor dikkat çekiyor!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilenen mobilyalarda renk, tasarım ve konfor dikkat çekiyor.

12. İstanbul Mobilya Fuarı Haberi

12. İstanbul Mobilya Fuarı

Türk mobilya sektörünün küresel ölçekteki konumunu güçlendiren önemli çalışmalara imza atan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), bu yıl 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenleyeceği İSMOB Fuarı ile yine sektöre damgasını vuracak. 200 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en profesyonel örneklerinin sergilendiği ve tüm dünyadan 100’ün üzerinde ülkenin katılımıyla yeni iş alanlarının açılmasını sağlayan bir platform olan İSMOB, bu yıl da Türk mobilya markalarının dünyaya açılan vitrini olacak.


İSMOB ile dünya ticaretindeki payımız daha da artacak 

Türkiye mobilya sektörünün 2014 yılı ihracat rakamlarına göre dünyada en çok mobilya ihraç eden ülkeler sıralamasında bir önceki yıla göre 3 sıra birden yükselerek 12. olduğunu ifade eden MOSDER Başkanı İsmail Doğan, Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden bir kuruluş olarak...