02 / 05 / 2024

1326 Projesi kat planı

1326 Projesi kat planı

Başbakan Yardımcısı Arınç, Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçireceği 1326 Projesi'ni inceledi. Arınç, "Gökdelenlerin olmayacağı, tarihi dokumuzun mümkün olduğu kadar korunacağı, geniş alanlara yayılacak bir dönüşüm olacak" diye konuştu.

Kat irtifakı-mülkiyet projesi ücreti 2022!

Bu yıl kat irtifakı-mülkiyet projesi için belediyelere ödenecek ücret belli oldu. İşte kat irtifakı-mülkiyet projesi ücreti 2022...

TOKİ 100 Bin Konut Projesi'nde ödemeler katılım bankaları aracılığıyla da yapılabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) "100 Bin Sosyal Konut Projesi"nde ödemeler katılım bankaları aracılığıyla da yapılabilecek.

Kat İrtifakı-Mülkiyet Projesi Ücreti 2019!

Kat İrtifakı-Mülkiyet Projesi Ücreti için belediyeye belli bir ücret ödenmesi gerekiyor. Peki, Kat İrtifakı-Mülkiyet Projesi Ücreti 2019 ne kadar?

Akiş Beykoz projesi kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı!

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi'nde geliştirilmesi planlanan yatırımlar kapsamında 1893 ada 27 parselde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı... 

Kat irtifak ve mülkiyet projesi harcı 2018!

Binaya alınacak kat irtifak-mülkiyet projesi için belli oranlarda ücret ödemesi yapılıyor. Peki, bu projeler için 2018'de ne kadar ücret ödenecek? İşte kat irtifak ve mülkiyet projesi harcı 2018..

Sakarya Katı Atık Yönetimi Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 100 milyon liraya mal olacak olan Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) Projesi için ihaleye çıkıldığını açıkladı

Konya Seydişehir'de 30 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı tarafından, Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesi Kat Karşılığı İnşaat Yapılması İşi ihale ediliyor. İhale 6 Haziran'da yapılacak..

Kavuklar'ın konut projesi başka bir müteahhite devredilecek!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'nin kayyum tayin edildiği şirketlerden Kavuklar Grubu'nun konut projesi, kat karşılığı yapılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin katılım toplantısı gerçekleşti!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin paydaş katılım toplantısı gerçekleşti. Toplantıda projenin şirketin yetkilisi “kaç ağacın kesileceğinin belli olmadığını, hesaplama çalışmalarının sürdüğünü” açıkladı.

Kepezaltı Santral Kentsel Dönüşüm Projesi'ni Sur Yapı yapacak!

Açık usulle ihale edilen Kepezaltı Santral Kentsel Dönüşüm Projesi kat karşılığı yaptırma işini Sur Yapı aldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ihaleye iki firmanın katıldığını ama diğer firmanın teklif vermediğini kaydetti

Konyaaltı Sahili Projesi ihalesine katılım olmadı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek "Konyaaltı Sahili Projesi"nin belediye encümen salonunda yapılan ihalesine katılım olmadı.

Sur Yapı bal gibi kampanyası 2017!

Sur Yapı, 2017 yılının ilk büyük konut ve ofis kampanyasını hayata geçiriyor. ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ isimli kampanyaya 9 projesi katılıyor. İşte Sur Yapı bal gibi kampanyası 2017 detayları...

Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı.

1326 Projesi kat planı Haberi

1326 Projesi kat planı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 30 Mart mahalli seçimlerinde ikinci kez Osmangazi Belediye Başkanı seçilen Mustafa Dündar'ı makamında ziyaret etti. Osmangazi Belediyesi'nin projeleriyle ilgili konuşan Arınç, "Belediyeye girdiğimizde bazı maketleri inceledik. 1326 Projesi Bursa'ya değer katacak. Fetih 1453 İstanbul'da, 1326 da Bursa'da olacak. Bunun Çanakkale'de de bir benzeri var. 

Böylelikle Osmanlının beşiği, imparatorluğun kurulduğu Bursa'mız çok şeye sahip. Kuruluşunu, Bursa'nm fethini Osmanlı'yı tanıtacak güzel bir eser olacak" şeklinde konuştu. Kentsel dönüşümle ilgili de konuşan Arınç, "Osmangazi örnek bir dönüşüm sergileyecek. Halkımızı rahatsız etmeden, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın desteğiyle 6-8-10 katlık yapılaşma olacak" dedi. 


BURSA İÇİN ANLAMLI BİR İLÇE 

BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç, Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yıldırım'ın büyük başarı kazandığına dikkat çeken Arınç, "İsmail Hakkı Edebali, birinci...