02 / 05 / 2024

1326 Projesi osmangazi

1326 Projesi osmangazi

Başbakan Yardımcısı Arınç, Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçireceği 1326 Projesi'ni inceledi. Arınç, "Gökdelenlerin olmayacağı, tarihi dokumuzun mümkün olduğu kadar korunacağı, geniş alanlara yayılacak bir dönüşüm olacak" diye konuştu.

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Alemdar ve Gaziakdemir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesini 9 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 13 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Osmangazi Meydan Projesi'nde son durum ne?

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan kentin en büyük meydanı olacak Osmangazi Meydan inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Osmangazi Soğanlı'daki kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Soğanlı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6. etabın ilk harcı döküldü!

Türkiye’de kamu tarafından başlatılan ve her anlamda modern güvenli kent beklentisini karşılayan tek uygulama olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, etap etap büyüyerek umutları ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Osmangazi Meydanı'nda son durum ne?

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Meydanı Projesi’nin şantiyesini ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bursa Osmangazi 4. Bölge TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Osmangazi 4. Bölge projesi için başvurular başladı.

Bursa Osmangazi TOKİ 2019 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Osmangazi projesi için başvuru dönemi bugün başladı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 68 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan riskli alandaki 5 katlı binayı kamulaştırarak yıktı.

Bursa Osmangazi Millet Kıraathanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği Millet Kıraathanesi Projesi’nin Bursa’daki ilk örneği olan Kedili Tekke Millet Kıraathanesi, Osmangazi Belediyesi tarafından vatandaşların hizmete açıldı.

Bursa Panorama 1326 Fetih Müzesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Osmangazi Panorama 1326 Fetih Müzesi'nin resmi açılışını gerçekleştirdi.

1326 Projesi osmangazi Haberi

1326 Projesi osmangazi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 30 Mart mahalli seçimlerinde ikinci kez Osmangazi Belediye Başkanı seçilen Mustafa Dündar'ı makamında ziyaret etti. Osmangazi Belediyesi'nin projeleriyle ilgili konuşan Arınç, "Belediyeye girdiğimizde bazı maketleri inceledik. 1326 Projesi Bursa'ya değer katacak. Fetih 1453 İstanbul'da, 1326 da Bursa'da olacak. Bunun Çanakkale'de de bir benzeri var. 

Böylelikle Osmanlının beşiği, imparatorluğun kurulduğu Bursa'mız çok şeye sahip. Kuruluşunu, Bursa'nm fethini Osmanlı'yı tanıtacak güzel bir eser olacak" şeklinde konuştu. Kentsel dönüşümle ilgili de konuşan Arınç, "Osmangazi örnek bir dönüşüm sergileyecek. Halkımızı rahatsız etmeden, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın desteğiyle 6-8-10 katlık yapılaşma olacak" dedi. 


BURSA İÇİN ANLAMLI BİR İLÇE 

BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç, Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yıldırım'ın büyük başarı kazandığına dikkat çeken Arınç, "İsmail Hakkı Edebali, birinci...