27 / 04 / 2024

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı dün kapılarını açtı. CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na yoğun ilgi gösteriliyor.

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 24 Ocak'ta başlayacak!

CNR İMOB -13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 24-29 Ocak’ta CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek.

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

My Door İstanbul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Door İstanbul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Çiçek tarafından kuruldu.

Konfor Mobilya 160 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Modeko 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda değerlendirmelerde bulunan Konfor Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, Türkiye genelinde 160 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti...

6 günde 1,2 milyar dolarlık mobilya ihracatı!

"15. CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı" kapılarını yeni rekorlarla kapatırken, fuar süresince 1,2 milyar dolarlık ihracat sözleşmesi gerçekleştirildi. 

CNR İMOB 122 bin 516 ziyaretçiyle kapılarını kapattı!

Türkiye mobilya sektörünü tek çatı altında toplayan CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 122 bin 516 toplam ziyaretçiyle kapılarını kapattı.

Mobilya sektöründen ABD’ye 1 milyar dolar ihracat hedefi!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, ABD pazarının mobilya sektörü için önem arz ettiğini dile getirdi.

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek!

İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

Türk mobilya sektörü hedef büyüttü!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, mobilya ihracat verilerini değerlendirdi. 

CNR İMOB’taki mobilyalarda renk ve konfor dikkat çekiyor!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilenen mobilyalarda renk, tasarım ve konfor dikkat çekiyor.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı dün kapılarını açtı. CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na yoğun ilgi gösteriliyor.

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı Haberi

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı dün kapılarını açtı. 29 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan fuarda, 114 ülkeden 10 binin üzerinde yabancı katılımcı yer aldı. Çocuk odasından ofis mobilyasına kadar binlerce ürünün sergilendiği fuarda, Türk dizilerinin mobilya sektörüne olan etkileri dikkat çekti. Türk dizilerini yakından takip eden Ortadoğu ülkelerinin Osmanlı motiflerine olan ilgisi mobilya sektöründe de etkisini gösterdi. Fuarda en dikkat çeken ürün ise Katar Kraliyet Ailesi'ne özel olarak tasarlanan 200 bin dolarlık koltuk oldu. MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, mobilya sektörünün 2016'da 2 milyar 300 milyon dolarlık ihracat yaptığını belirterek, "Bu yıl hedefimiz 3 milyar dolara ulaşmak" diye konuştu. Sektörün pazar çeşitliliğine odaklandığını belirten Güleç, "Bu yıl ilk kez ABD mobilya ihracatımızdaki ilk 10 pazar arasına girdi. 2016'da...