19 / 05 / 2024

14 eylül gümüş fiyatları

14 eylül gümüş fiyatları

Yatırımcılar tarafından altından sonra, en çok tercih edilen emtia arasında bulunan gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte gümüş fiyatları 14 Eylül 2022...

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Bugün euro ne kadar?  21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

21 Eylül günü euro almak amacıyla döviz bürolarına gidecek olanlar yoğun olarak 21 Eylül canlı Euro/TL kuru fiyatlarını araştırıyor. Euro bugün ne kadar, kaç TL? 21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

1 ton inşaat demiri 19 bin 800 oldu! Demir fiyatlarındaki düşüş devam ediyor! 19 Eylül 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına indirim gelmeye devam ediyor. 19 Eylül güncel demir fiyat listesi gelen son indirim sonrası güncellendi ve İstanbul 1 ton inşaat demiri 19 bin 800 oldu. İşte 19 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine Garanti BBVA'dan Eylül 2023 müjdesi!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin merakla beklediği haber Garanti BBVA'dan geldi. Paylaşılan detaylara göre, Garanti BBVA Eylül 2023 promosyon rakamlarını açıkladı. Acil bakın...

14 Eylül Perşembe altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Döviz kurlarının etkisiyle dalgalanan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 14 Eylül Perşembe altın bilezik fiyatları.  

Euro 29 TL'yi aştı! 14 Eylül Perşembe euro/TL ne kadar? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı 

Dolar/TL kuru dün yüzde 0,2 artışla günü 26,93 liradan kapatmasının ardından bugün açılışta 26,94 TL seviyesinden işlem görüyor. Haftaya 28,79 liradan başlayan euro/TL ise bugün 29 lirayı aştı. 14 Eylül Perşembe euro/TL ne kadar? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı.

Altın alıp satmak isteyenler aman dikkat! Altın fiyatlarını gören şok olacak! 14 Eylül Perşembe altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altında yükseliş bekleyeneler bu rakamlar karşısında şok olacak. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Eylül Perşembe altın fiyatları kaç lira? İşte güncel canlı altın fiyatları.

İŞKUR'dan son dakika Eylül 2023 fırsatı! 18 bin 500 TL maaşla KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak! Kaçırmayın!

Pek çok kişinin en çok araştırdığı konular arasında yer alan bekçi alımları için Eylül 2023 müjdesi geldi. İŞKUR'un yayımladığı ilana göre 18 bin 500 TL maaşla KPSS şartsız bekçi alımı yapılacağı belirtildi. Kaçırmayın...

Ziraat Bankası'ndan eylül ayı müjdesi geldi

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik eylül ayı müjdesi geldi. Eylül ayında Ziraat Bankası kullananlar hediye alacak.

TOKİ'den resmen Eylül 2023 müjdesi geldi! Hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu 2023 projesinin ihalesini 11 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirecek. Verilen detaylara göre, söz konusu projede 170 konut yer alacak.

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

9,92 TL'den 14,35 TL'ye yükselen gümüş için akıl almaz açıklama! Altından da fazla kazandıracak! Koşun hemen!

Gümüş fiyatları 2022 yılının başlarında 9,92 TL'den işlem görürken sene sonunda 14,53 TL'ye yükseldi. Altın ve Piyasa Uzamanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılında da yükselmeye devam edeceği ve altından daha fazla kazandıracağı açıklandı.

Gümüş fiyatları 9 gün sonra bu kadar olacak! Elinde gümüş olanlar acil bakın!

Gümüşe yatırım yapan binlerce yatırımcı ''gümüş fiyatları yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ederken uzmanlardan 2023 yılı gümüş tahmini geldi. Elinde gümüş olanlar acil baksın! Gümüş fiyatları 9 gün sonra bu kadar olacak! 

14 eylül gümüş fiyatları Haberi

14 eylül gümüş fiyatları

Yatırımcıların ilk tercihi olan altından sonra hiç kuşkusuz ikinci sırayı gümüş alıyor. Açıklanan resmi verilere göre, yatırımcıların merak ettiği ve araştırmış olduğu gümüş fiyatları bu senenin ocak ayından itibaren sert düşüşler gerçekleşti. Gümüş fiyatları resmen yerle bir olmuşken gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar da adeta şoke oldu.

Peki yatırımcılar tarafından en çok tercih edilmiş olan yatırım araçları arasında da yer alan gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları haftanın üçüncü gününde ne kadar? İşte gümüş fiyatları 14 Eylül 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DAKİKA!

Gümüş, yatırımcılar eli ile en çok tercih edilen yatırım araçları arasında bulunmakta. Fakat son zamanlarda meydana gelmiş olan düşüşler yatırımcıları endişeye sokarken gümüş almak isteyen kişiler ve gümüşü olan yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki son durumu son derece merak ediyor ve araştırıyor.

Yaşanan...