25 / 05 / 2024

15 bin metrekarelik Kestel aile parkı

15 bin metrekarelik Kestel aile parkı

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, yıllardır ilçe halkına hizmet veren parkın günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilmesi için hazırlanan projenin ihalesinin yapıldığını bildirdi.

İstanbul Dikilitaş'taki 15 bin metrekarelik riskli alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Dikilitaş (Fulya)Mahallesi, 1,5 Ha (15 bin metrekare) Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Milli Emlak o ildeki 15 bin 308 metrekarelik araziyi yüzde 20 indirimle satıyor!

Karaman Milli Emlak Müdürlüğü, Karaman Merkez'de yer alan 15 bin 308 metrekare yüzölçümüne sahip araziyi yüzde 20 indirim ya da taksit seçeneğiyle satıyor. İşte ihale tarihi ve tüm detaylar...

Belediye bu ilçede 15 bin metrekarelik arsa satacak!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Sur'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 15 bin 25 metrekare alana sahip olarak belirtildi.

Son 10 ayda 15 milyon metrekarelik yayla alanının statüsü değiştirildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren yayla statüsündeki yaklaşık 900 bin metrekarelik alanın imara açılması kararıyla beraber son 10 ayda imara açılan yayla alanlarının büyüklüğü 15 milyon metrekareye ulaştı. 

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Gaziosmanpaşa'ya 15 bin metrekarelik park geliyor!

Karayolları Mahallesi, yaşam kalitesini artıracak 15 bin metrekarelik parkıyla artık daha yeşil ve güzel bir görünüme kavuşacak.

Maslak'a 1 milyon 300 bin metrekarelik Şehitler Parkı yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Maslak’ta bulunan 1 milyon 300 bin metrekarelik alanlı Boğaziçi İmar Müdürlüğü arazisine 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Parkı yapacağız." dedi.

İstanbul'a 1 milyon 200 bin metrekarelik Şehitler Parkı yapılacak!

Saraçhane'de İstanbulluyla buluşan Başkan Topbaş, 15 Temmuz şehitleri için 1 milyon 200 bin metrekarelik Şehitler Parkı yapacaklarını açıkladı.

Keçiören'de 15 bin metrekarelik spor tesisinin temeli atıldı!

15 bin metrekare alana inşa edilecek tesisin temel atma törenine, Başbakan Yardımcısı Türkeş ile Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç katıldı. Kılıç: "Malatya, Muğla ve Eskişehir'de inşa edilen il seviyesinde bir salonu Keçiören'e kazandıracağız" dedi.

Karaman'daki 15 Bin Kişilik Stadyum Projesi için çalışmalar başladı!

Yeni yapılması planlanan 15 bin kişilik stadyumla ilgili geçtiğimiz aylarda, projenin uygulanacağı belediyeye ait olan 57 bin metrekarelik arazi yapılan protokolle Gençlik Spor Bakanlığına devredilmişti.

Bitlis Tatvan'a 15 bin metrekarelik şehir parkı!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi bünyesindeki feribot işletmesi mevkiinde bulunan 15 bin metrekare alana şehir parkı inşa edileceği belirtildi. Fettah Aksoy, projenin tamamlanmasıyla ilçede yeşil alan eksikliğinin az da olsa giderileceğini kaydetti.

Greenist projesinin 15 bin metrekaresi peyzaja ayrıldı!

Saray Grup'un Bahçelievler'deki butik projesi Greenist, 15 bin metrekarelik peyzaj alanıyla yeşil bir hayat vadediyor. Projede toplam 174 adet daire yer alıyor..

15 bin metrekarelik Kestel aile parkı Haberi

15 bin metrekarelik Kestel aile parkı

15 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu olan aile parkta başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, yıllardır ilçe halkına hizmet veren parkın günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilmesi için hazırlanan projenin ihalesinin yapıldığını bildirdi. 


Kestel Aile Parkı'ndaki yenilemenin 190 gün süreceğini belirten Acar, “Mevcut oyun grupları ve kamelyalar, parke ve yürüyüş yollarımız tamamen yenilenecek. Süs havuzları oluşturulacak, sosyal ve kültürel etkinlerin gerçekleştirilebileceği bir anfi tiyatro oluşturulacak. Arkatlı yol çalışması hayata geçirilerek aile parkımızdaki çalışmalar tamamlanmış olacak. Proje tamamlandığında parkımız eskisinden daha fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapacaktır” dedi.


Bursa...