11 / 05 / 2024

15 günlük memur maaş farkları ne zaman yatacak

15 günlük memur maaş farkları ne zaman yatacak

Temmuz ayında zamlı maaşlarına kavuşan memurlar farkların ödeneceği tarih hakkında araştırmalar yapıyor. Yüzbinlerce memur konu hakkında yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki 15 günlük maaş farkı ne zaman ödenecek?

İŞKUR 15 yaşını doldurana 3-6-9 ay boyunca günlük ödeme yapacak! İEP kapsamında aylık 12.542 TL maaş verilecek!

İşbaşı eğitim programlarına katılan gençlere destek ödemesi yapılacak. Başvurusu onaylananlara günlük 219 ile 482 lira arasında değişen miktarlarda ödemeler yapılacak. İşte detaylar...

Memura, öğretmene 15 günlük maaş farkı ne zaman yatacak? 2022 Temmuz maaş farkı detayları!

Memura ve öğretmene 15 günlük maaş farkının ne zaman yatacağı sorgulanıyor. İşte detaylar!

15 yaşından büyük ve işsiz olanlara günlük harçlık ödemesi müjdesi! 81 ilde veriliyor! Siz de hemen alabilirsiniz!

15 yaşından büyük ve işsiz olanlara günlük harçlık ödemesi müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, 15 yaşından büyük olup işsiz olan herkes başvuruları sonucu ödemelerini alabiliyor. 

Memurların 15 günlük maaş farkı ne zaman ödenecek?

Temmuz ayında zamlı maaşlarına kavuşan memurlar farkların ödeneceği tarih hakkında araştırmalar yapıyor. Yüzbinlerce memur konu hakkında yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki 15 günlük maaş farkı ne zaman ödenecek?

Harekete geçildi! Günlük 44.15 lira hesaplara ödeniyor! 

Kayıt dışı çalışanların başvurusu üzerine, işverene her ay Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) ödeyecekleri primlerden mahsup edilmek üzere günlük 44,15 TL destek sağlanacak. ATO Başkanı Gürsel Baran, düzenlemenin önemli bir fırsat sağladığına dikkat çekti.

Murat Kurum bugün 100 Günlük Eylem Planı'nı değerlendirecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum, bugün Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 100 Günlük İcraat Programı kapsamındaki çalışmaları değerlendirecek. 

Balıkesir'de günlük kiralık evlere ceza yağdı!

Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Balıkesir'de günlük ve saatlik kiralanan evleri denetledi. Denetimler sırasında kaçak olan 12 konaklama yerine para cezası kesildi. 

100 günlük icraat programının gayrimenkule etkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘100 Günlük İcraat Programı’nı açıkladı. 400 mega projeden oluşan program ülkemizin kısa süre içerisinde büyük adım atacağını gösterdi. Erdoğan sanayiden çevreye ekonomiden askeriyeye birçok projeleri açıkladı. 

100 Günlük Eylem Planı'ndan 3 mega ulaşım projesi çıktı!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk 100 günlük icraat programından Kanal İstanbul ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri çıktı. Projeler bu dönemde hız kazanacak...

İş dünyasında günlük kiralık ofis dönemi!

Kamu ve özel sektörde tasarruf hamlesi başladı. Şirketler maliyet düşürmek için ofis kiralamada günlük hatta saatlik modele geçti...

İnşaat sektörü 100 Günlük İcraat Programı'ndan memnun!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, dün Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 100 Günlük Eylem Planı"nı değerlendirdi...

100 Günlük Eylem Planı'ndan inşaat sektörüne neler çıktı?

Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük Eylem Programı açıklandı. Eylem planından dar gelirlere müjdeler geldi, 16 yıl önce tasfiye edilen Emlak Bankası'nın yeniden faaliyete geçeceği açıklandı. Peki Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük Eylem Planı'ndan inşaat sektörüne neler çıktı?

Kanal İstanbul, Erdoğan'ın ilk 100 günlük icraat planı arasında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın 2 bin kişinin katılımıyla açıklayacağı 400 projeden oluşan 100 günlük eylem planının ilk aşamasını ekonomide atılacak adımlar oluşturacak.

15 günlük memur maaş farkları ne zaman yatacak Haberi

15 günlük memur maaş farkları ne zaman yatacak

Devlet memurları, sözleşmeli çalışanlar, geçici personel ve memur emeklilerinin yeni zamlı maaşları belli oldu. Şimdi ise gözler 15 günlük maaş farklarının ödeneceği güne çevrildi. Yüzbinlerce memur farkların ne zaman ödenceğini merak ediyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; memur maaş farklarının ödeneceği tarih memurlar tarafından araştırılmaya devam edederken, Yüz binlerce memurlar konu hakkında yaşanan son gelişmeleri heyecanla takip ediyor. Peki, memur maaş farkları ne zaman yatacak? 15 günlük maaş farkı ne zaman ödenecek? İşte merak edilenler...

MEMUR MAAŞ FARKLARI NE ZAMAN YATACAK?

Memur maaş farklarının ödeneceği tarih ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

İşte son gelişmeler;

VALİ MAAŞI NE KADAR?

Mevcut maaş: 14.835
Zam tutarı: 808,5075
Toplam zamlı maaş: 15.643

GENEL MÜDÜR (1/4) MAAŞI NE KADAR?

Mevcut maaş: 14,914
Zam tutarı: 812,813
Toplam zamlı...