10 / 05 / 2024

15 Mayıs Kapalı Otoparkı son durum

15 Mayıs Kapalı Otoparkı son durum

Denizli’nin en büyük ihtiyaçları arasında bulunan otopark sorunu çözülüyor. Büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 Mayıs Kapalı Otoparkı'nın inşaatı başladı.

Belediyelerden Mayıs fırsatı! İzmir ve Nevşehir'deki 9 arsa satışa çıktı!

İzmir ve Nevşehir'de yer alan 9 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 15 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları: 22, 24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın yatırımcıları ''22,24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs altın fiyatları kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 7 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Lotus Koru'da yüzde 15 indirim fırsatı! 2024 Mayıs'ta teslim!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Lotus Koru projesinde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Lotus Koru projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları merak ediliyor. Altın yatırımcıları altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? sorularını araştırıyor. 19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları.

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu?

Resmi tatil günlerinde vatandaşlar Alışveriş Merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

Renault Express Combi ne kadar? 15 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Renault'nun öne çıkan ticari araçlarından biri olan Renault Express Combi'nin fiyatları açıklandı. Peki Şubat ayı Renault Express Combi fiyatı nedir?  İşte 15 Mayıs 2023 tarihli Express Combi fiyat listesi...

Seçim sonrası bitcoin'de durum ne? 15 Mayıs 2023 bitcoin ne kadar oldu?

15 Mayıs 2023 tarihinde Bitcoin’deki düşüş sona erdi mi? Ayrıca seçim sonrasında Bitcoin’in fiyatı ne durumda oldu?

15 Mayıs az önce deprem mi oldu? Son dakika olan depremlere nereden bakılır? İşte Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

15 Mayıs az önce nerede deprem oldu? Bugün deprem mi oldu? Son dakika depremlere nereden bakılır? Bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 15 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremlere dair ayrıntılar!

Akaryakıt şu anda kaç para? Mazot litre fiyatı ne kadar? İşte 15 Mayıs Pazartesi benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine zam mı yoksa indirim mi geldi? Akaryakıtta son durum ne? İşte 15 Mayıs Pazartesi benzin, motorin ve LPG fiyatları!

15 Mayıs 2023 çeyrek altın kaç TL? Gram altın, ons altın ne kadar? 15 Mayıs 2023 tam altın fiyatı!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.383,49 liradan satılıyor. 15 Mayıs 2023 yani haftanın ilk işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 15 Mayıs altın fiyatları!

Dolar bugün ne kadar? Euro ve sterlin kaç TL? 15 Mayıs Pazartesi dolar ne kadar? İşte dolara dair son durum!

Dolar 15 Mayıs Pazartesi günü ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne yükseliş ile başladı. İşte 15 Mayıs Pazartesi dolar kuru…

15 Mayıs Kapalı Otoparkı son durum Haberi

15 Mayıs Kapalı Otoparkı son durum

Denizli’nin en büyük ihtiyaçları arasında bulunan otopark sorununu çözmek için kent genelindeki 8 bölgede başlattığı kamulaştırma çalışmalarını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kınıklı'da başlattığı Çamlık Kapalı Otoparkı inşaatınının ardından 15 Mayıs Mahallesi'nde de 15 Mayıs Kapalı Otoparkı projesi içinde kolları sıvadı. Bir süre önce başlanan 15 Mayıs Kapalı Otoparkı'nın 700 araç kapasiteli olacağı belirtildi. Bölgedeki otopark ihtiyacını gidermek ve trafiği rahatlatacak olan Denizli Büyükşehir Belediyesi 15 Mayıs Kapalı Otoparkı 23 bin 587 metrekare toplam kapalı alana sahip olacak. 4 blok ve 5 kat olarak planlanan otopark toplam 700 araç kapasiteli. 


"Şehir içi trafik sürdürülebilir hale gelecek" 

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan konuyla ilgili olarak, "Kentimizdeki otopark ihtiyacını gidermek için 8 bölgede başlattığımız kamulaştırma çalışmalarında sona geldik. Bu 8 bölgenin dışında...