22 / 07 / 2024

15 Mayıs Kapalı Otoparkı son durum

15 Mayıs Kapalı Otoparkı son durum

Denizli’nin en büyük ihtiyaçları arasında bulunan otopark sorunu çözülüyor. Büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 Mayıs Kapalı Otoparkı'nın inşaatı başladı.

Altın fiyatlarında ay sonu depremi! Kapalıçarşı altın fiyatları 31 Mayıs 2024! 1 gram altın kaç TL?

Altın fiyatları, mayıs ayının son işlem gününü yatay bir seyirle açtı. Peki son dakika altın fiyatları ne kadar oldu? 1 gram altın kaç TL? İşte 31 Mayıs 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları canlı...

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları! Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın yatırımcıları güncel altın fiyatlarını takip ediyor. Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları 

18 Mayıs altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde yükselişe geçen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. İşte Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları.

Volkswagen T-Cross 2024 fiyat listesi: T-Cross fiyatı ne kadar? T-Cross 15 Mayıs 2024 fiyat listesi

Volkswagen'in en sevilen SUV modellerinden T-Cross Mayıs 2024 fiyat listesi açıklandı. Peki T-Cross fiyatı ne kadar? T-Cross 15 Mayıs 2024 fiyat listesi.

Cupra Formentor fiyatları ne kadar? Mayıs 2024 fiyatları tek tek açıklandı! İşte Cupra Formentor...

Ustalıkla şekillendirilen, son derece şık ve cesur bir tasarıma sahip Cupra Formentor'un Mayıs fiyatları açıklandı. İşte İşte Cupra Formentor 15 Mayıs 2024 fiyat listesi...

Gram altın fiyatı 2024: Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? 15 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları!

15 Mayıs 2024 altın fiyatları bugün yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı'da altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın fiyatı 2024 ne kadar? 15 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı anlık altın fiyatları: Gram, çeyrek, Ata, gremse altın kaç TL? 14 Mayıs 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı anlık altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki bugün Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, Ata, gremse altın kaç TL? 14 Mayıs 2024 altın fiyatları.

ŞOK 15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Bu çarşamba ŞOK'a kamp ve piknik malzemeleri geliyor...

ŞOK 15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. ŞOK’ta bu çarşamba günü birçok aktüel üründe indirim var. Orcamp kamp ve piknik setlerinden erkek ve kadın şortuna, Finish Quantum bulaşık makinesi kapsülü ile klimalara kadar birçok üründe fırsatlar sizleri bekliyor.

24 ayar gram altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? 11 Mayıs Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları 11 Mayıs Cumartesi günü de düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın fiyatı Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç lira? 11 Mayıs Cumartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

EPDK açıkladı! Akaryakıt istasyonlarında 15 Mayıs'ta yeni dönem başlıyor!

15 Mayıs 2024 tarihi itibarı ile başlayacak olan uygulama ile ilgili konuşan Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat, bu durumun vatandaşa yarayacağını kaydetti.

Ege Yapı Modern Yaka'da Mayıs ayına özel fırsat! 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle!

Ege Yapı, Modern Yaka'nın Mayıs kampanyasını "Bahar Dediğin Böyle Olur!" diyerek duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

Belediyelerden Mayıs fırsatı! İzmir ve Nevşehir'deki 9 arsa satışa çıktı!

İzmir ve Nevşehir'de yer alan 9 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 15 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

15 Mayıs Kapalı Otoparkı son durum Haberi

15 Mayıs Kapalı Otoparkı son durum

Denizli’nin en büyük ihtiyaçları arasında bulunan otopark sorununu çözmek için kent genelindeki 8 bölgede başlattığı kamulaştırma çalışmalarını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kınıklı'da başlattığı Çamlık Kapalı Otoparkı inşaatınının ardından 15 Mayıs Mahallesi'nde de 15 Mayıs Kapalı Otoparkı projesi içinde kolları sıvadı. Bir süre önce başlanan 15 Mayıs Kapalı Otoparkı'nın 700 araç kapasiteli olacağı belirtildi. Bölgedeki otopark ihtiyacını gidermek ve trafiği rahatlatacak olan Denizli Büyükşehir Belediyesi 15 Mayıs Kapalı Otoparkı 23 bin 587 metrekare toplam kapalı alana sahip olacak. 4 blok ve 5 kat olarak planlanan otopark toplam 700 araç kapasiteli. 


"Şehir içi trafik sürdürülebilir hale gelecek" 

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan konuyla ilgili olarak, "Kentimizdeki otopark ihtiyacını gidermek için 8 bölgede başlattığımız kamulaştırma çalışmalarında sona geldik. Bu 8 bölgenin dışında...